Microchip extinde serviciul de programare personalizat pentru a include microcontrolerele AVR® și SAM

by donpedro

Microchip Technology Inc. și-a extins serviciul de programare personalizat prin includerea microcontrolerelor AVR și SAM (MCU). Pentru prima dată, utilizatorii pot adăuga codul lor personalizat la mai mult de 30 de familii de microcontrolere AVR și SAM și la aproape toate microcontrolerele PIC® precum și dispozitivelor de memorie, direct de la producător, prin microchipDIRECT. Microchip este singura companie din industrie care oferă un serviciu de programare personalizat online pentru toți clienții săi. Pentru mai multe informații despre acest serviciu personalizat de programare, vizitați: www.microchipdirect.com/avr-sam-programming.html
Serviciul de programare personalizat al Microchip, care a avut succes pe scară largă cu microcontrolerele PIC și dispozitivele de memorie în decursul ultimului deceniu, este disponibil pentru orice client, indiferent de mărimea comenzii și poate fi utilizat pe tot parcursul procesului de dezvoltare. De la rulări de programe foarte mici, doar pentru verificarea funcționării codului și până la adăugarea unor programe complexe, acest serviciu de programare eficient din punct de vedere al costurilor oferă clienților flexibilitatea de a adăuga codul lor, indiferent de dimensiunea comenzii – de la un dispozitiv la milioane. În plus, fiecare comandă nouă de verificare este gratuită și include trei mostre gratuite programate conform specificațiilor fiecărui client. Pentru a începe, clienții își aleg dispozitivul după numărul de identificare al acestuia pe microchipDIRECT și apoi adaugă codul și alte setări de configurare, prezentate în formularul online, direct în site-ul criptat. Microcontrolerele vor fi apoi programate direct de Microchip fără a fi necesară implicarea unui echipament de programare sau a unei companii terțe de producție, eliminând astfel riscul de expunere a codului în timpul procesului de programare.
În plus față de serviciile personalizate de programare, microchipDIRECT oferă de asemenea servicii cu valoare adăugată, cum ar fi modul de împachetare, etichetare, inscripționare și multe altele. Dispunând de cel mai mare stoc al produselor Microchip din industrie, microchipDIRECT oferă un canal complet de servicii pentru toate nevoile de cumpărare. Site-ul optimizat oferă, de asemenea, suport global în zece limbi, prețuri în funcție de volum, agenți de service live, numeroase opțiuni de plată și notificări de comenzi, totul pentru confortul clienților. Pentru mai multe informații sau pentru a începe să cumpărați, vizitați www.microchipdirect.com.

Programarea personalizată direct de la Microchip este disponibilă pentru aproape toate microcontrolerele PIC și pentru mai mult de 30 de familii de microcontrolere AVR și SAM, cu suport suplimentar pentru dispozitive, extins pe anul următor.

Microchip Technology   |    www.microchipdirect.com/avr-sam-programming.html

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu