MicroCare lansează noi produse de curățare “verzi” la Productronica 2017 (Hala 4, Stand 101)

by donpedro

Experții în produse de curățare de la MicroCare Europe BVBA vor prezinta gama lor tot mai extinsă de produse ecologice de curățare la Productronica 2017, inclusiv noile produse Universal Flux Remover și Tergo™ High Performance Flux Remover. Toate produsele inovatoare de la MicroCare utilizează formule chimice unice și ambalajele inteligente pentru a ajuta companiile să curățe PCB-urile mai rapid, mai bine și la un cost mai mic, respectând, totodată, reglementările europene tot mai stricte.

Universal Flux Remover este doar unul dintre numeroasele produse care a fost dezvoltat pentru a combina nu numai curățarea excepțională cu economia excelentă, dar și pentru a respecta cerințele de mediu impuse astăzi.

Noul produs aerosol este un agent de îndepărtare a fluxului foarte eficient. Este un agent de îndepărtare a fluxului și a pastei cu rezistență medie, ideal pentru curățarea dispozitivelor electronice în timpul activităților de rework, în timpul operațiunilor de asamblare sau în reparațiile de service și/sau garanție. Este neinflamabil, nu atacă plasticul, complet exceptat din lista VOC (Volatile Organic Compound), oferă protecție asupra ozonului, sigur pentru oameni și conform standardelor REACH/ROHS. De asemenea, este compatibil TriggerGrip™, care ajută companiile să economisească și mai mult.



În schimb, Tergo ™ High Performance Flux Remover dispune de o chimie inovatoare de curățare neinflamabilă, proiectat pentru sistemele de degresare automată cu aburi. Formula sa unică ajută companiile să curețe PCB-urile mai rapid și mai bine, dar la un cost mai mic. De asemenea, poate fi folosit ca un degresant ușor care îndepărtează uleiurile, grăsimea și oxidarea ușoară de pe suprafețele finisate. Produsul este proiectat special pentru a curăța pastele de lipit dificile la temperaturi ridicate și reziduurile de flux, inclusiv pentru îndepărtarea fluxurilor solubile în apă (OA) și a reziduurilor albe de pe PCB. Deoarece fluidul Tergo ™ este compatibil cu cel din echipamentele de degresare cu aburi existente, acesta este un înlocuitor ideal al multor soluții chimice mai vechi care sunt eliminate treptat din cauza cerințelor de mediu, sănătate, siguranță sau alte presiuni economice. În general, modificările echipamentului nu sunt necesare.

MicroCare Europe BVBA   |   www.MicroCare.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu