Introduceți CAN FD în proiectele noi sau în cele existente

by donpedro

Microchip anunță disponibilitatea primului controler CAN FD (Flexible Data Rate) din industrie. Dispozitivul MCP2517FD oferă proiectanților o cale simplificată de upgrade de la CAN 2.0 la CAN FD pentru a beneficia de îmbunătățirile de care dispune protocolul CAN FD.

CAN FD oferă multe avantaje față de specificația tradițională CAN 2.0, incluzând viteze de transfer mai rapide și dimensiuni mai mari ale câmpului de date. Controlerul de ultimă generație MCP2517FD CAN FD poate fi utilizat cu orice microcontroler (MCU), permițând dezvoltatorilor să implementeze cu ușurință această tehnologie fără o reproiectare completă a sistemului. Deoarece adoptarea și trecerea completă la CAN FD se află într-o fază incipientă, există un număr limitat de microcontrolere CAN FD disponibile astăzi pe piață. Mai mult, schimbarea unui sistem bazat pe un microcontroler poate avea un cost semnificativ, o creștere a timpului de dezvoltare și a riscului. MCP2517FD permite proiectanților de sistem să activeze funcționalitățile CAN FD prin adăugarea unei singure componente externe, continuând să utilizeze cea mai mare parte a proiectului lor.

Placa de bază MCP251XFD CAN FD (număr de identificare # ADM00576), împreună cu placa de tip ”Click” MCP2517FD (număr de identificare # MIKROE-2379), oferă o placă de evaluare simplă, cu costuri reduse pentru implementarea unui proiect CAN FD. În plus, un firmware API scris în C este disponibil pentru dezvoltarea rapidă a aplicațiilor.

MCP2517FD-H/SL este disponibil în capsulă SOIC cu 14-terminale. MCP2517FD-H/JHA este disponibil în capsulă VQFN cu 14-terminale (capsulă QFN cu muchii umectabile, care ajută la procesul de inspecţie optică automată). Pentru ambele dispozitive se pot comanda atât mostre cât și cantități pentru producție de serie.

Pentru mai multe informații, accesați în site-ul Microchip pagina: www.microchip.com/MCP2517FD

Microchip Technology   |    www.microchip.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu