Digi-Key a actualizat site-ul Maker.io cu ocazia participării la Maker Faire NY

by donpedro

Maker.io dispune de o nouă interfață
Digi-Key a lansat recent o interfață care conține planul de dezvoltare al proiectelor de tip maker. Acest plan de dezvoltare oferă o listă activă de verificare pentru fiecare etapă a proiectului, de la concept la producție. Există, de asemenea, explicații detaliate pentru tot ceea ce s-ar putea întâmpla de la început până la sfârșit. Singura modalitate de a accesa acest instrument este să te înregistrezi pe Maker.io și să-ți fixezi un termen de realizare al proiectului.

Prin folosirea acestei interfețe, creatorii ”Maker” vor avea acces la listele de sarcini cu descriptori și bare de progres, videoclip-uri cu Ladyada (Limor Fried – fondatorul Adafruit) și o listă de instrumente și resurse care să-i ajute să treacă fiecare etapă cu succes.

“Lansarea de asemenea instrumente, precum planul de dezvoltare al profesioniștilor Maker, a fost unul dintre obiectivele noastre principale” a spus David Sandys, director tehnic și de marketing strategic la Digi-Key. “Prin colaborarea cu mulți dintre clienții noștri, am reușit să creăm un plan de succes și suntem încântați să împărtășim aceste cunoștințe cu restul comunității Maker Professional”.

www.digikey.com/en/maker/dashboard-demo

World Maker Faire NY
Digi-Key a fost la New York, pentru a se angaja să susțină producătorii de-a lungul tuturor etapelor de dezvoltare ale proiectului. Printre produsele expuse în standul său au fost Adafruit Industries Adabox005, Shapeoko Table-Top CNC de la SparkFun, kituri Pimoroni Raspberry Pi și Nordic Semiconductor Thingy 52. Compania a prezentat proiecte care au inclus un controler DJ realizat dintr-o cutie de pizza, un skateboard iluminat cu LED-uri și un vizualizator cu LED-uri și pulsatoare de sunet. Digi-Key a adus, de asemenea, o suprafață de prototipare destinată circuitelor Adafruit și pentru demonstrarea funcționalității lor.

Pentru cei care nu au putut participa la eveniment, vedeți mai jos emisiunea ”Make”- sponsorizată de Digi-Key – prin care s-au transmis, în direct, festivitățile întregului weekend.

Parteneriat cu Crowd Supply
www.crowdsupply.com/

Digi-Key a anunțat un parteneriat special cu Crowd Supply. Crowd Supply este o platformă de top pentru soluții bazate pe hardware care oferă o rată dublă de succes pentru producători și un record de livrare perfectă pentru cei care preferă această soluție în locul soluțiilor oferite de competiție. Conform acordului, anumite soluții de aprovizionare cu Crowd vor fi comercializate și disponibile pentru cumpărare pe site-ul digikey.com.

“Digi-Key excelează în mod constant în punerea la dispoziție nu numai a componentelor încercate și reale, ci și a noilor tehnologii de ultimă oră și a kiturilor de dezvoltare; așadar, nu a fost nicio surpriză faptul că producătorii Crowd Supply se îndreaptă spre Digi-Key nu numai pentru anumite componente, ci și pentru inspirație “, a declarat Joshua Lifton, co-fondator și CEO al Crowd Supply. “Suntem încântați să venim în întregime și să oferim produse Crowd Supply prin Digi-Key pentru a inspira următorul val de creatori”.

“Digi-Key a ajutat Profesioniștii Maker să își aducă proiectele pe piață de mulți ani”, a adăugat Sandys. “Crowd Supply oferă o examinare mai profundă a produselor, suport tehnic și devotament față de livrarea acestora, devenind astfel un favorit al producătorilor de echipamente care doresc să aducă produsele lor pe piață. Din moment ce Digi-Key a fost cu profesioniștii Maker de la început, este natural pentru noi, să-i ajutăm pentru ca produsele lor să aibe succes.”

Pentru mai multe informații vizitați maker.io sau pagina Digi-Key: www.digikey.com/en/maker

 

Digi-Key Electronics   |   digikey.com

Maker.io este dezvoltat de Digi-Key Electronics și oferă instrumente și resurse pentru a sprijini profesioniștii din domeniul producției prin intermediul planului de dezvoltare al proiectului de la concept, prin producție până la marketing, distribuție și suport. Site-ul web oferă, de asemenea, conținut de vârf, proiecte, videoclipuri și bloguri de la producători vizionari precum Adafruit Industries, SparkFun Electronics și Studiourile SEEED. Vizitatorii își pot încărca, de asemenea, informațiile despre proiectul lor privat pentru a ajuta la urmărirea etapelor și pentru a-și aduce produsul la viață și, dacă aceștia aleg să-și facă public proiectul, să schimbe informații cu membri comunității.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu