Câștigați o placă de evaluare MCP9600 de la Microchip

by donpedro

Placa de evaluare MCP9600 este folosită pentru a digitiza tensiunea de termocuplu EMF în grade Celsius cu o precizie de ±1ºC. Dispozitivul suportă, de asemenea, conectori de tip J, T, N, E, B, S și R. Fiecare dintre aceste tipuri sunt evaluate prin înlocuirea conectorului de tip K cu conectori corespunzători (nu sunt incluși în kit). Placa de evaluare se conectează la PC printr-o interfață USB. Temperatura poate fi înregistrată ca date utilizând interfața grafică cu utilizatorul (GUI) a software-ului Thermal Management de la Microchip.

MCP9600 convertește semnalul primit de la termocuplul EMD în grade Celsius prin compensare integrată Cold-Junction. Acest dispozitiv corectează tipurile de termocuplu și datele de ieșire cu o precizie de +1.5°C pentru termocuplul selectat.

Senzorul digital de temperatură MCP9600 este livrat cu registre programabile de utilizator care oferă flexibilitate în programare pentru diferite aplicații de detecție a temperaturii.

MCP9600 include un filtru digital cu date de temperatură, care minimizează efectele fluctuațiilor de temperatură, zgomotul sistemului și interferențele electromagnetice. Modurile sale de oprire reduc consumul total de putere al sistemului, timp în care cele patru ieșiri de alertă programabile de către utilizator reduc spațiul de comandă și de codare al microcontrolerului, simplificând în același timp proiectarea sistemului. MCP9600 este livrat într-o capsulă mQFN de 5×5 mm, cu 20-pini, foarte utilă pentru reducerea spațiului de pe placă.

Pentru a avea șansa de a câștiga una dintre cele două plăci de evaluare MCP9600 de la Microchip, (prețul unei plăci este de $47.99) accesați http://www.microchip-comps.com/eaz-mcp9 și introduceți detaliile voastre în formularul de înscriere online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu