TI prezintă portofoliul cu cei mai preciși senzori pe un singur cip pentru unde milimetrice

by donpedro

Texas Instruments (TI) aduce un grad de precizie și inteligență fără precedent pentru o gamă de aplicații de la industria auto, la fabrici și clădiri automatizate, precum și în industria medicală. Noul portofoliu de CMOS cu un singur cip de unde milimetrice (mmWave) include 5 soluții în două familii de senzori de la 76 până la 81-GHz, cu o platformă de dezvoltare end-to-end. Disponibil astăzi pentru eșantioane, portofoliul de senzori AWR1x și IWR1x furnizează o precizie de până de trei ori mai ridicată decât soluțiile curente mmWave de pe piață. Pentru mai multe informații puteți accesa www.ti.com/mmwave-pr-eu.

Portofoliul AWR1x mmWave de la TI permite dezvoltatorilor să respecte cerințele din industria auto, prin integrarea de standarde de calitate, precizie fără precedent în factori de formă mici și consum energetic redus, toate acestea cu un cost redus al implementării. Proiectanții pot nu numai să îmbunătățească sistemele avansate de asistență șofer (ADAS) și caracteristicile de siguranță în conducerea autonomă – inclusiv ISO 26262, care permite un nivel de integritate a siguranței auto (ASIL)-B — ci și să furnizeze noi funcții precum asistență parcare automată, detectare pietoni și grad de ocupare și monitorizare șofer.

Pentru a cunoaște mai multe despre portofoliul auto mmWave de la TI, accesați www.ti.com/awr.

Răspunzând necesității de eficiență îmbunătățită pentru sistemele de automatizare din fabrici și clădiri, dar și pentru infrastructura inteligentă, dezvoltatorii sunt acum capabili să beneficieze de portofoliul robust și inteligent de senzori de unde milimetrice de la TI. Suplimentar, această tehnologie de detecție poate fi utilizată pentru a transforma capabilitățile existente în zonele de creștere precum: echipamente medicale, detecție a nivelului în rezervoare, viziune roboți și drone. Senzorii fără contact IWR1x mmWave de la TI, fiind robuști, pot fi utilizați în mediul exterior sau interior fără interferențe cauzate de fulgere, ploaie, praf, ceață sau gheață. Prin determinarea distanței, vitezei și unghiului obiectelor în jurul echipamentului, senzorii se pot adapta instantaneu scenariilor dinamice.

Mai multe despre portofoliul industrial mmWave de la TI puteți obține vizitând www.ti.com/iwr.

Texas Instruments    |    www.ti.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu