SEGGER lansează J-Link EDU mini – o legătură economică J-Link concentrată pe sectorul educațional

by donpedro

Cu scopul de a răspunde cerințelor comunității educaționale pentru unelte de dezvoltare profesionale, dar economice, SEGGER a lansat J-Link EDU mini. Lucrurile mari vin în capsule mici, după cum oferă toate funcțiile avansate asociate cu o soluție comercială J-Link, dar având un preț de numai $18. Dispozitivul include utilizarea mediului de dezvoltare SEGGER IDE Embedded Studio, depanator Ozone și server GDB, precum și alte unelte de vizualizare puternice, precum SystemView și J-Scope.

Singurele limitări sunt legate de permisiunea de utilizare în scop educațional, viteza sondei (până la 200 kByte/s) și utilizarea pentru ținte Cortex-M prin interfață SWD.

Orice unealtă sau IDE care suportă sondele de depanare J-Link va lucra cu J-Link EDU mini, inclusiv SEGGER Embedded Studio, ce poate fi, de asemenea, utilizat fără limitări pentru scop educațional. Acest lucru acoperă uneltele care rulează sub Windows, Linux și MacOS X. Indiferent de mediul de dezvoltare, J-Link EDU mini este capabil să descarce în memoria flash și să execute programe de depanare în flash sau RAM. Dispozitivul dispune și de abilitatea de a stabili un număr nelimitat de puncte de oprire în memoria flash. Având numai 50 mm × 18 mm, factorul său de formă compact economisește spațiu valoros.

Pentru a accesa mai multe informații despre J-Link EDU mini, accesați: www.segger.com/products/debug-probes/j-link/models/j-link-edu-mini

SEGGER    |    www.segger.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu