Noua tehnologie MOST® de controler de interfațare la rețele inteligente

by donpedro

Cele mai noi controlere de interfațare la rețelele inteligente (INIC) MOST150 de la Microchip Technology Inc. permit producătorilor din industria auto și a furnizorilor pentru aceasta, să încorporeze rețele MOST® (Media Oriented Systems Transport) în configurații de tip lanț suplimentar unei topologii inel. Utilizarea Microchip OS81119 INIC permite clienților să simplifice arhitectura de rețea a sistemelor de informare și entertainment din vehicul prin utilizarea unui nivel fizic coaxial integrat (cPHY), a unui nivel fizic optic (oPHY), a unor topologii de tip lanț sau combinații creative hibride. Clienții ce utilizează în mod curent sisteme MOST150 pot migra rapid către noi topologii sau noduri suplimentare în lanț, având nevoie doar de puțin hardware și reproiectare software.

Pe lângă un cPHY integrat, OS81119 INIC beneficiază și de o interfață USB 2.0 de mare viteză. Această integrare reduce și mai mult numărul de componente al sistemului, coborând astfel și costul global. Timpul până la lansarea pe piață poate fi îmbunătățit atunci când se utilizează standard USB și drivere corespunzătoare standardizate MOST Linux®. Suplimentar, clienți sunt ajutați să reducă costurile și prin utilizarea unui sistem de operare Linux de tip open-source, precum și drivere pentru OS81119. Riscul problemelor legate de aplicații este diminuat prin utilizarea de API-uri standard.

Tehnologia MOST este o bună alegere pentru mulți producători auto și furnizori pentru rețelistică în vehicul. Ea țintește în mod particular aplicațiile de informare, entertainment și telematică, precum antene inteligente, componente centrale ale sistemului stereo, amplificatoare, elemente de informare de bord digitale, entertainment pentru scaunele din spate, sisteme avansate de asistență șofer (ADAS), sisteme de informare șofer/pasager și sisteme de informare și entertainment pentru transportul public. Pentru mai multe informații despre acest dispozitiv, accesați: www.microchip.com/OS81119

Microchip Technology    |    www.microchip.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu