Noi circuite integrate de putere și senzoriale de la Allegro MicroSystems Europe

by donpedro

La expoziția PCIM Europe 2017, Allegro MicroSystems Europe a prezentat gama sa extinsă de circuite integrate senzoriale pentru detecție poziție, unghi și viteză, pentru detecție de curent, circuite integrate drivere pentru motoare și dispozitive de putere pentru aplicații de iluminare, inclusiv un număr important de noi produse.

Un exemplu îl constituie driverul pentru motoare A5931, un circuit integrat driver pentru ventilator BLDC trifazat fără senzori, care încorporează un circuit de comandă sinusoidală pentru minimizarea zgomotelor și vibrațiilor în domeniul auzibil.

Noii senzori de curent includ și ACS780xLR, un circuit integrat senzor de curent liniar complet integrat într-o nouă capsulă fără nucleu, proiectată pentru a detecta curenți AC și DC de până la 100A.

Cel mai recent senzor de poziție de la Allegro îl reprezintă APS13568, un circuit integrat care acționează ca un comutator de lumină acționat magnetic prin combinarea unui senzor cu efect Hall ultrasensibil, omni-polar, de micro-putere cu un regulator de curent liniar programabil, ce oferă până la 150mA pentru a comanda LED-uri de înaltă strălucire.

Un circuit, de asemenea, nou este ATS605LSG, care oferă o soluție pe un singur circuit integrat pentru detecția poziției de rotație cu o roată dințată metalică. Capsula SG încorporează granule de pământ rar pentru a ușura fabricarea, a asigura performanțe consistente cu temperatura și pentru a îmbunătăți siguranța în funcționare. Acest dispozitiv este optimizat pentru o varietate de aplicații care necesită informații de viteză și de poziție sau informații de viteză și de direcție de mare rezoluție.

Printre alte produse noi mai poate fi menționat și ALS3100, un circuit integrat senzor cu efect Hall liniar unidirecțional cu o ieșire analogică în capsulă miniaturală de profil redus cu montare pe suprafață; de asemenea, poate fi prezentat și A4450, controler coborâtor/ridicător de tensiune cu MOSFET integrat coborâtor.

Allegro MicroSystems, LLC    |    www.allegromicro.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu