Microchip extinde familia de microcontrolere eXtreme Low Power PIC32MM

by donpedro

Microchip a anunțat lansarea unor noi micriocontrolere PIC32MM “GPM”. Aceste microcontrolere PIC® MCU sunt disponibile cu memorie flash ECC (Error Correction Code) de până la 256KB și 32KB de RAM, oferind spațiu amplu pentru programe de aplicații și pachete de comunicații. Noile dispozitive sunt disponibile într-o varietate de opțiuni de numere de pini, de la 28 la 64 de pini, în capsule compacte, cu 4 mm × 4 mm pentru 28 de pini; 5 mm × 5 mm cu 36 de pini; și 6 mm × 6 mm cu 48 de pini pentru a optimiza amprenta globală a proiectului.

Familia PIC32MM “GPM” integrează periferice independente de nucleu (CIP), dar și acces direct la memorie (DMA), celule logice configurabile (CLC) și un convertor analog digital pe 12 biți (ADC).

Aceste MCU includ de asemenea funcționalități de dispozitiv/gazdă/OTG USB fără cristal și I2S, cruciale pentru aplicații audio USB și porți de comunicații. Oscilatorul USB de precizie de pe cip al familiei, elimină necesitatea unui oscilator sau cristal extern reducând costul listei de materiale al sistemului.

Noua placă de dezvoltare PIC32MM USB Curiosity este o platformă de dezvoltare economică ce vine complet integrată cu un programator/depanator. Placa dispune, de asemenea, de două interfețe MikroElektronika mikroBUS™ ce asigură suport pentru mai mult de 300 de click boards™, un conector USB Micro B și două interfețe X32 ce permit acces la placa fiică PIC32 Audio Codec.

Microchip Technology    |    www.microchip.com/pic32mm

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu