Conectare fără filet

by donpedro

REDCUBE PLUG – nou, multi-conectare pentru aplicații de curenți ridicați. Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

Cu REDCUBE PRESS-FIT, Würth Elektronik eiSos oferă contacte de curent ridicat, care, mulțumită terminalelor cu contact prin apăsare conduc la o sudare la rece, având două avantaje: o conexiune mecanică extrem de robustă și o rezistență de contact minimă. REDCUBE PLUG extinde acest grup de produse cu un modul terminal inovativ pentru conexiuni detașabile de tip fir la placă.

Contactele de curenți ridicați cu prindere prin presare pe PCB oferă o rezistență de contact extrem de redusă comparativ cu conexiunile prin lipire: de la 100 la 200µΩ, prin comparație cu de la 300 la 400µΩ. Acest lucru are o influență pozitivă asupra dezvoltării de căldură. Un alt avantaj al tehnologiei de fixare prin presare este, de asemenea, potrivită pentru plăci de circuit foarte subțiri cu o acoperire mare de cupru.
Terminalele REDCUBE PLUG cu fixare prin presare utilizând 12 pini din alamă laminați nichelați pot fi încărcate cu până la 120A. Cu aceste contacte de curenți ridicați, cablul cu ștecăr este fixat elastic într-o carcasă din plastic ranforsată cu fibră de sticlă. Conexiunea fără șuruburi este realizată și apoi desfăcută prin presare în partea superioară a carcasei. Soluția fără șuruburi poate fi, de asemenea, utilă acolo unde scăparea unui șurub în timpul asamblării poate avea consecințe dezastruoase. Legătura multi-conectare este, de asemenea, foarte bine potrivită pentru încărcătoare.
Terminalele REDCUBE PLUG sunt acum disponibile în orice cantități din stoc. Sunt disponibile și mostre gratuite.
Același lucru se aplică și pentru conectorii de cablu potriviți REDCUBE, realizați din aliaj din cupru cu suprafață nichelată. Aceștia sunt disponibili pentru cabluri cu secți­une de 4, 6, 10 și 16 mm².

 

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0786 91 77 83

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu