Câștigați o placă de dezvoltare PIC32MK1024GPE de la Microchip destinată pentru controlul motoarelor și aplicațiilor cu scop general!

by donpedro

Câștigați o placă de dezvoltare Microchip PIC32MK1024GPE (DM320106) de la Electronica Azi.
Kit-ul de dezvoltare PIC32MK GP oferă o soluție ieftină pentru dezvoltatorii care doresc să creeze proiecte bazate pe seria de dispozi­tive PIC32MK care dispune de un bogat sortiment de intrări, precum CAN, USB, ADC și GPIO. Placa include, de asemenea, un driver grafic Soloman Systec SSD1963 și un conector cu 30-Pini pentru a permite dezvoltarea de aplicații grafice bazate pe afișaje LCD.
Dispozitivele PIC32MK suportă MathWorks®, MATLAB®, Simulink® precum și Scilab® open-source pentru clienții interesați să dezvolte aplicații științifice și inginerești bazate pe calcul numeric.
Toate dispozitivele GP dispun de un nucleu pe 32-biți la 120MHz și suportă instrucțiuni DSP (Digital Signal Processor). În plus, pentru a facilita dezvoltarea algoritmului de control, a fost integrată în nucleul microcontrolerului o unitate în virgulă mobilă cu precizie dublă ce permite clienților să utilizeze instrumente de modelare și simulare în virgulă mobilă pentru dezvoltare de cod.

Placa include următoarele caracteristici:
4 porturi CAN 2.0 cu transceivere, 2 conectori tip DB9
USB Dual Full Speed care suportă simultan Host (Gazdă) și/sau Device (Dispozitiv), inclusiv un conector compatibil USB-C
Conectori de extensie Dual MikroBUS CLICK ce suportă o gamă variată de plăci CLICK
Un conector de extensie XC32 pentru suportul modulelor de adăugare Microchip pentru audio și bluetooth
Conector de extensie IO cu 30-Pini pentru conexiuni de semnale analogice și digitale.

Suplimentar, placa suportă programare și depanare USB prin intermediul kit-ului PIC existent pe placă (PKOB) eliminând necesitatea unui hardware extern pentru programare.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de dezvoltare PIC32MK1024GPE de la Microchip, accesați pagina:
www.microchip-comps.com/eazi-32mkgp
și introduceți datele voastre în formularul online.
(prețul unei plăci de dezvoltare este de aproximativ 120$)

 

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu