Sursele de tensiune capsulate de la Powerbox sunt gata pentru integrare în sisteme industriale

by donpedro

Powerbox a lansat o sursă de tensiune AC/DC de 100W capsulată, gata pentru integrare în sisteme industriale. Fiind destinată pentru aplicaţii de sisteme industriale compacte cu spaţiu limitat, ENI100 are o lăţime redusă de 31,7mm şi o lungime de 140mm, fiind simplu de implementat chiar şi în locurile cu spaţiul cel mai redus. Domeniul tensiunii de intrare al unităţii este de la 90 la 264VAC, iar ieşirea furnizează o valoare fixă de 24V la 4A. Bazată pe topologia flyback de la Powerbox şi pe modul de stabilizare patentat ‘Always On’, sursa de alimentare îşi „controlează” inteligent comportamentul ieşirii pentru a garanta operarea continuă şi a se recupera rapid în cazul unei erori de funcţionare cauzată de sarcină sau de temperatură. ENI100 este certificată CB în acord cu EN60950-1.
Sursa de tensiune ENI100-5138 de la Powerbox are o intrare nominală de la 100 la 240VAC, putând fi operată însă cu mici pierderi şi între 90 şi 264VAC. Tensiunea de ieşire este reglată din fabrică la 24VDC şi furnizează un curent de ieşire de 4A. Ieşirea este protejată la supracurent şi scurtcircuit de o operare cu limitare de curent în mod ‘Always On’, garantând că unitatea revine în mod de operare complet după îndepărtarea problemei. Tehnologia Powerbox ‘Always On’ reglează de asemenea puterea de ieşire disponibilă prin cunoaşterea temperaturii interne a unităţii, cu scop de a o păstra în zona de operare sigură.
Unitatea este certificată CB în acord cu IEC 60950-1 şi se conformează cu standardele EMC şi clasă B. În cadrul aplicaţiilor, ENI100 poate fi expusă la arcuri electrice şi este verificată pentru a se conforma cu sensibilitate ESD IEC61000-4-2 descărcare la contact ±6kV, şi ±8kV în aer. Fiind capabile de a fi instalate în mediul exterior, sau expuse la atmosfere încărcate de umezeală (de la 5 la 95% fără condens), ENI100 este proiectată pentru a corespunde unui factor de siguranţă 54 (IP54). Cablurile de intrare şi ieşire sunt fixate la unitate cu terminale sertizate pentru o conectare uşoară.

Powerbox    |    www.prbx.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu