Seria de osciloscoape InfiniiVision 1000X

by donpedro

Comtest_EA0317_Talon-Fig-5Generatorul de forme de undă încorporat furnizează semnal sinusoidal, dreptunghiular, rampă, puls, DC și zgomot alb cu posibilităţi de modulație de amplitudine și frecvență.
Setul de resurse pentru educatori este standard pentru toate osciloscoapele din seria X și includ lucrări de laborator dinamice. Kitul conține o serie de semnale de instruire încorporate pe osciloscop, un ghid de lucrări de laborator cuprinzător privind osciloscopul, un tutorial scris special pentru studenți și un set de diapozitive PowerPoint explicând principiile de bază ale funcţionării osciloscopului pentru a fi folosit de profesori și asistenți de laborator.
Memoria segmentată optimizează memoria de achiziție prin captarea și stocarea selectivă a segmentelor importante ale semnalului fără a captura perioadele de timp de inactivitate sau timpii morţi. Achiziționarea de memorie segmentată este ideală pentru aplicații care includ pachete seriale, pulsuri laser, salve radar și experimente fizice de energie înaltă. Pe modelele din seria 1000 X pot fi capturate până la 50 de segmente cu un timp de re-armare mai mic de 19 μs.
Modurile de declanșare a bazei de timp sunt cuprinzătoare: front, lăţime de impuls, video în toate standardele şi pe orice linie, secvenţă şi combinaţie de stări logice.

Comtest_EA0317_Tabel-1Puteţi să stocați în locațiile de memorie non-volatile ale osciloscopului până la două forme de undă de referință. Puteţi să comparați aceste forme de undă de referință cu forme de undă curente și să efectuați analize și măsurători ulterioare pe datele stocate. De asemenea, puteți stoca datele pe un dispozitiv de memorie USB amovibil care poate fi rechemat în una din cele două memorii de referință disponibile pentru măsurarea și analiza completă a formei de undă. Puteţi să salvați și/sau transferați forme de undă ca perechi de date XY într-un format de valori tabelare separate prin virgulă (.csv) pentru analiză pe PC.

Comtest_EA0317_Tabel-2Comtest_EA0417_HelpPuteţi să salvați imaginile ecranului în scop de documentare într-o varietate de formate: bitmap pe 8 biți (.bmp), bitmap pe 24 biți (.bmp) și imagini PNG pe 24 de biți (.png). Aplicaţia BV0000A BenchVue vă permite să vizualizați simultan mai multe măsurători. Puteţi să economisiți timp exportând datele măsurate în Excel, Word și MATLAB. Puteţi să monitorizați și să controlați seria 1000 X cu un telefon mobil.

Comtest_EA0417_24-de-masurari

Câteva imagini cu măsurările automate, transfocare (zoom), funcții matematice și analiza răspunsului în frecvenţă.

Aplicaţia de analiză Keysight’s N8900A pentru osciloscopul Infiniium rulată pe PC vă permite să efectuați activități suplimentare de vizualizare, analiză și documentare a semnalului în timp ce vă aflați departe de osciloscop. Puteți captura forme de undă, le puteți salva într-un fișier și le puteți rechema în aplicaţia software N8900A.

Preţul de pornire al seriei, în Statele Unite, este de 450 US$.

COMTEST SRL   |   www.comtest.ro   |   office@comtest.ro

Agilent_EA0311_Sigla_Comtest

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu