AMBER wireless – cea mai recentă filială a Würth Elektronik eiSos

by donpedro
WE_EA0417_Directori

CEO de la Würth Elektronik eiSos, Oliver Konz (stânga) şi Thomas Schrott – Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

Producătorul de module wireless din Trier, cu diverse standarde şi domenii de frecvenţă, atrage noi clienţi nu numai cu soluţii standard, precum Bluetooth inteligent şi Wireless M-Bus, ci mai ales prin produsele sale din domeniul pachetelor wireless particu­lare. Cu aceste soluţii wireless, clienţii pot profita de posibilitatea exercitării unei influenţe mai mari asupra unor factori precum: mărimea capsulei, consumul de energie, raza de acţiune sau ascultarea prin firmware adaptat individual, faţă de posibilităţile în cazul standardelor Bluetooth şi Wireless M-Bus – adăugând valoare prin produse particularizate.

Departamentul de cercetare şi dezvoltare de la AMBER wireless lucrează intens la dezvoltarea de noi module wireless pentru WiFi şi 4G/5G.

Perspective: pentru prima oară la Hannover Messe
Modulele wireless sunt componente de bază în zona în plină dezvoltare a conectivităţii fără fir. Cu scopul de a se adresa unor noi potenţiali clienţi în aceste noi domenii de aplicaţii, AMBER wireless deschide noi drumuri şi a fost prezentă pentru prima oară la Hannover Messe.

WE_EA0417_Autor

Oliver Opitz, noul Manager General la AMBER wireless GmbH – Sursa imaginii: AMBER wireless

WE_EA0417_Placa

Placa de evaluare AMBER wireless. Sursa imaginii: AMBER wireless

Noroc
“Integrarea AMBER wireless este un noroc pentru noi. Experienţa şi produsele cu care contribuie noii noştri colegi, asigură suport pentru Würth Elektronik eiSos într-un segment crucial şi strategic de viitor. Tehnologia de vârf pentru reţelele industriale wireless suplimentează şi extinde extraordinar portofoliul nostru de produse”, declară Oliver Konz şi Thomas Schrott, CEO la Würth Elektronik eiSos Group.

Oliver Opitz, noul Manager General al AMBER wireless GmbH, este entu­ziast: “AMBER wireless şi Würth Elektronik eiSos modelează împreună noua eră tehnologică.”

 

WE_EA0417_USB

Adaptor M-Bus USB de la AMBER wireless, disponibil de asemenea ca modul wireless particularizat. – Sursa imaginii: AMBER wireless

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0786 91 77 83

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu