Premier Farnell lansează tinyTILE pentru piaţa IoT şi a dispozitivelor purtabile

by donpedro

tinytilef4-02Premier Farnell a lansat tinyTILE, o placă bazată pe un modul Intel® Curie™ care a fost creat în parteneriat cu Intel. tinyTILE este cea mai recentă dezvoltare ce provine din parteneriatul de succes dintre Premier Farnell şi Intel. Această nouă placă a fost proiectată specific pentru utilizare în proiecte purtabile şi IoT, pentru produse industriale şi de larg consum.

tinyTILE este o nouă placă cu consum energetic redus ce oferă funcţii ideale pentru aplicaţii de tipul “mereu pornit”, precum social media, activităţi sportive şi de fitness, permiţând rapida şi uşoara identificare a acţiunilor şi mişcărilor. Modulul este capsulat într-un factor de formă foarte mic, măsurând aproape 35 mm × 26 mm şi rulează o platformă software creată special pentru modulul Intel® Curie™. tinyTILE poate fi programat utilizând Arduino IDE, software-ul Intel® Curie™ Open Developer Kit (ODK) de la Intel sau Anaren Atmosphere – un ecosistem bazat pe cloud, care oferă o soluţie IoT completă. Fiecare dintre aceste medii oferă posibilităţi de dezvoltare nelimitate cu tinyTILE.

Cu o tendinţă generală către proiecte cu dimensiuni din ce în ce mai mici, dezvoltatorii trebuie să facă faţă provocărilor de a creşte funcţionalitatea, dar de a reduce masa şi dimensiunea. Mulţumită designului compact, tinyTILE este o soluţie ideală pentru aplicaţii în care spaţiul este limitat şi este placa perfectă pentru dezvoltarea de produse purtabile şi IoT. Caracteristicile cheie ale acestei plăci includ: funcţionalitate de calcul, senzori de mişcare, conectivitate Bluetooth®, capabilităţi de potrivire a modelelor pentru o analiză optimizată a datelor senzoriale, precum şi capabilităţi de încărcare a bateriilor.

tinyTILE a avut deja primul său succes cu o companie recent lansată. Jagger & Lewis au dezvoltat o zgardă conectată, proiectată pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii companionilor noştri canini, printr-o mai bună înţelegere a activităţii lor – da, datul din coadă înseamnă fericire!

Premier Farnell | www.element14.com/tinytile

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu