M12 POWER L-CODED

by donpedro
Harting_EA0317_M12_Power_L-codedMiniaturizarea în automatizare poate avea loc numai dacă este implementată în mod consistent în toate domeniile de infrastructură. În timp ce dispozitivele de teren și controlerele se contractă și își reduc dimensiunile, necesarul de energie al acestor dispozitive mari consumatoare de energie nu scade corelat cu această dezvoltare. HARTING oferă noul M12 Power cu codificare L, pentru a putea furniza în plus față de semnale și date, suficientă putere la miezul energetic al celor mai mici aplicații. Noul M12 Power înseamnă că producătorii de dispozitive vor putea asigura de asemenea și alimentare cu energie prin interfețe miniaturizate. Cu dimensiuni semnificativ mai mici decât soluțiile anterioare 7/8″, conectorul își ocupă locul în linia conectorilor miniaturizați.

Harting_EA0317_Fig-2Miniaturizarea în contextul digitalizării se poate realiza numai dacă, în plus la producătorii de instrumente și senzori, întreaga infrastructură devine mai mică. Cablurile, conectorii și bucșile tuturor elementelor vitale trebuie să se reducă în mărime. Anterior, atenția a fost predominant îndreptată spre conectorii de semnal și Ethernet, drept targeturi tipice pentru reducerea amprentei. Obiectivul a fost – și încă rămâne – o densitate de interfață chiar mai ridicată la I/O și comenzile centrale.

Ca parte a Industriei Integrate, comenzile și computerele mici industriale devin tot mai distribuite, în timp ce, simultan își contractă mărimea. În timp ce soluțiile de conectivitate au fost deja la îndemână pentru date și semnale, a fost necesară o nouă interfață standard pentru al treilea element vital, cel al alimentării cu energie.

Deocamdată, interfața 7/8” a fost prima alegere. Totuși, această conexiune larg utilizată a devenit prea mare pentru multe aplicații.

Aici, HARTING oferă cel mai compact conector M12 Power cu codificare L drept standard pentru sursa de energie 63V/16A DC. Conectorul este standardizat la IEC 61076-2-111 și suportat de asemenea și de PNO drept noul conector standard de putere. Aceasta oferă producătorilor și utilizatorilor securitatea investiției, în timp ce pune bazele unui nou standard în miniaturizare.
M12 Power completează semnificativ miniaturizarea conectivității dispozitivului. O aplicație își poate reduce mărimea și face economie de spațiu numai dacă toate interfețele sale devin mai mici. M12 Power, cu codificare L, devine un nou conector de putere standard miniaturizat.

PE SCURT

• Satisface noul standard M12 Power.

• Performanță ridicată, cu 0,75kW în ciuda amprentei mici.

• Complet aliniat cu miniaturizarea curentă, modularizarea și tendințele de personalizare.

 

Contact:

HARTING Romania SCS
Harting_EA0611_LOGOStr. Europa Unită nr. 21,
RO-550018 Sibiu

Tel.: 0369 102 672
Fax: 0369 102 622

ro@HARTING.com
www.HARTING.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu