INTEGRITY RTOS de la Green Hills Software asigură suport pentru gama de sisteme modulare Scalys

by donpedro

GHS614_Scalys_CMYK_HRESGreen Hills Software, cel mai mare vânzător independent de software pentru Internetul Lucrurilor (IoT) şi Scalys, dezvoltator specializat de module embedded de înaltă performanţă şi factor de formă redus, au anunţat suportul sistemului de operare în timp real (RTOS) INTEGRITY® de la Green Hills Software pe gama de sisteme modulare (SoM) de la Scalys. Utilizatorii modulelor Scalys SoM se pot baza de acum pe RTOS sigur care suportă cele mai ridicate nivele de siguranţă a operării.

Scalys, companie olandeză, oferă soluţii de sisteme embedded economice standard şi semi-particularizate pentru segmente de piaţă precum: industrie, medicină, telecomunicaţii şi industria aerospaţială, care necesită operaţii critice din punct de vedere al siguranţei în funcţionare. Modulele Scalys au un factor de formă mic al plăcilor de computer, care pot fi cu uşurinţă integrate în aplicaţii embedded. Abordarea cu sisteme pe modul este o alternativă la varianta particularizată, devenind din ce în ce mai atrăgătoare pentru dezvoltatori, care văd oportunitatea de a accelera proiectele.

Gama Scalys este caracterizată de module dezvoltate în jurul procesoarelor NXP (anterior sub denumirea Freescale), incluzând aici i.MX 53, i.MX 6 şi QorIQ T1, T2 şi LS2 procesoare de comunicaţii. Scalys va oferi un pachet de suport al plăcii (BSP) cu fiecare sistem pe modul care include suport pentru sistemul de operare în timp real Green Hills INTEGRITY RTOS şi MULTI® IDE. Acest lucru va permite dezvoltatorilor să reducă şi mai mult timpul până la lansarea pe piaţă a produselor lor, oferind în acelaşi timp o combinaţie hardware/software robustă şi demonstrată.

Scalys | www.scalys.com

Green Hills Software | www.ghs.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu