congatec prezintă Cloud API pentru porţi IoT şi servere IoT la graniţa dintre reţele

by donpedro

congatec-Cloud-API-for-IoT-Gatewayscongatec – a prezentat la Embedded World o soluţie de proiectare pentru simplificarea gestionării reţelelor de senzori wireless. Soluţia este bazată pe interfaţa de programare a aplicaţiei (API) Cloud de la congatec pentru porţi IoT capabile de integrarea oricăror reţele de senzori locali în orice soluţii cloud.

Noul Cloud API de la congatec pentru porţi IoT comunică cu senzorii inteligenţi locali, procesează şi converteşte datele achiziţionate şi execută acţiuni automate bazate pe un motor de reguli local, reducând traficul în IoT cloud şi permiţând acţiuni locale rapide. Schimbul de date bidirecţional sigur cu orice cloud-uri potrivite este obţinut utilizând protocolul TLS secured MQTT. Soluţia indicată de cele mai bune practici utilizează Microsoft Azure cloud. Clienţii pot accesa acest cloud prin https în mod client sau administrator. Toate aceste caracteristici fac ca noul congatec Cloud API pentru porţi IoT să fie un punct de pornire ideal pentru producătorii OEM, care au nevoie de a accesa reţele de senzori inteligenţi prin porţi IoT şi servere IoT la graniţa dintre reţele. Aplicaţiile tipice pot fi găsite în diferite segmente ale IoT, de la producţie industrială şi maşini la oraşe inteligente, fabrici inteligente, case inteligente, reţele de energie inteligente, IoT pentru medicină, transport şi semnalizare digitală.

Noul Cloud API de la congatec impresionează prin faptul că este gata de implementare în aplicaţie şi este deschis pentru integrarea unei game largi de interconexiuni pentru senzori wireless, incluzând Bluetooth LE, ZigBee, LoRa şi alte LPWAN, precum şi protocoale cu fir pentru automatizarea fabricilor sau clădirilor printr-un singur API Cloud.

congatec oferă producătorilor OEM la cerere toate modulele software necesare în cod sursă C++, care simplifică dezvoltarea de aplicaţii IoT proprii pentru Linux şi Windows pe baza acestui proiect de referinţă gata de utilizat.

congatec AG | www.congatec.de

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu