Serviciile orientate spre client și achizițiile au stimulat dezvoltarea companiei Würth Elektronik eiSos

by donpedro
Wurth_EA0117_News-2

Würth Elektronik eiSos – Sediul central al companiei din Waldenburg Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

Pentru prima data în istoria companiei, Würth Elektronik eiSos a depășit nivelul de vânzări de 500 milioane de euro. Creșterea globală a furnizorului de componente electronice și electromecanice a continuat în 2016 datorită investițiilor strategice în tehnologie și în zonele de aplicații cu un grad foarte mare de creștere. Compania consideră că motivele succesului său se datorează permanentei concentrări pe calitate și servicii.

Wurth_EA0117_News-3

Oliver Konz (stânga) și Thomas Schrott CEO Würth Elektronik eiSos Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

Wurth_EA0117_News-1

Depozitul Würth Elektronik eiSos situat în noul centru logistic din Waldenburg Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

Chiar dacă anul nu s-a terminat încă, suntem deja în măsură să spunem că 2016 a fost un an plin de succese și obiective îndeplinite: achiziția companiilor AMBER wireless și Büchele, finalizarea noului centru logistic, iar acum, cifra record de vânzări de peste 500 de milioane de euro. Suntem extrem de încântați de ceea ce am realizat și suntem pe deplin conștienți de faptul că acest lucru se datorează în primul rând angajaților noștri din întreaga lume. Capacitatea noastră de a oferi produse de înaltă calitate și servicii extraordinare se datorează exclusiv angajamentului echipei noastre extrem de calificate” spunea, în 21 decembrie 2016, domnul Oliver Konz, CEO al Würth Elektronik eiSos. Thomas Schrott, de asemenea, CEO, a adăugat: “Încă de la înființarea noastră, ne-am desfășurat activitatea în piețe extrem de competitive. Forța noastră stă în filozofia firmei noastre de a avea o strânsă cooperare cu clienții noștri bazată pe parteneriat. Ca rezultat al acestei abordări, clienții noștri pot comunica îndeaproape cu experții noștri din centrele noastre de aplicații pentru a obține rapid soluții mai bune.

Crearea unui serviciu orientat spre client la Würth Elektronik eiSos, firmă cu peste 6,100 de angajați reprezintă ceva unic în industrie: furnizorul oferă clienților săi garanția că întreg portofoliul de produse este disponibil direct de pe raft, chiar și pentru volume mici de vânzări și oferă dezvoltatorilor de aplicații mostre gratuite și suport pentru aplicații.

 

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu