Colaborarea dintre Würth Elektronik eiSos și Modelithics

by donpedro
Wurth_EA0117_News-A

Grație colaborării dintre Würth Elektronik eiSos și Modelithics, Microwave Global Models™ produsele sunt acum disponibile pentru trei familii de bobine SMT de înaltă frecvență. Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos și Modelithics prezintă cu mândrie rezultatele obținute în urma colaborării lor: modelele de simulare Microwave Global Models™ sunt acum disponibile pentru trei familii de bobine SMT de înaltă frecvență.
Dezvoltatorii HF au acum posibilitatea să testeze (prin simu­lare) modelele 0402 și 0603 ale familiilor de bobine WE-MK, WE-KI și WE-TCI. Bibliotecile Modelithics sunt disponibile atât pentru ADS (Advanced Design System) și Genesys cât și pentru AWR Microwave Office.

Seria de bobine WE-KI, WE-MK și WE-TCI disponibile în variantele 0402 și 0603 acoperă valori ale inductanței de la 1 la 1,000nH și sunt proiectate să opereze (conform Modelithics) până la 30GHz. Grație scalabilității unice a substratului componentelor, aceste modele pot fi folosite într-o gamă largă de aplicații. Parametrii precum rezistența de serie și frecvența proprie ai bobinelor au fost măsurați cu precizie și au fost introduși în modelele de simulare.

Modele validate prin măsurători
Larry Dunleavy, Președinte și CEO al Modelithics, spune: “Salutăm faptul că unul dintre cei mai importanți furnizori europeni de componente pasive, Würth Elektronik, a devenit acum, partener de vânzări al Modelithics. Cooperarea dintre companiile noastre deschide calea pentru dezvoltarea și oferirea de modele de simulare de înaltă calitate ale bobinelor produse de Würth Elektronik. Dezvoltatorii din zona aplicațiilor de înaltă frecvență vor profita de acest lucru.” “Suntem încântați că putem să oferim acum simulare de înaltă precizie a modelelor, validată prin măsurători aplicate seriei de bobine WE-MK, WE-KI și WE-TCI. Aceste modele permit clienților noștri să-și proiecteze produsele mai ușor și să reducă drastic timpii de dezvoltare“ spune Hela Ben Htira, Product Manager la Würth Elektronik eiSos.
Parametrii S sunt disponibili pentru descărcare din site-ul Modelithics, de la adresa https://www.modelithics.com/mvp/wurth. În calitate de partener de vânzări al Modelithics, Würth Elektronik sponsorizează licențe gratuite de 30 de zile pentru utilizarea tuturor modelelor Modelithics disponibile pentru bobinele produse de Würth Elektronik.

 

Würth Elektronik
www.we-online.com

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu