Super-maşina Pagani Huayra BC utilizează tehnologie MOST® de la Microchip

by donpedro

News_EA0117_Most_N6Una dintre cele mai avansate maşini sport din lume, din punct de vedere tehnologic, dispune de tehnologie MOST® (Media Oriented Systems Transport) pentru sistemul său premium de infotainment şi sunet audio surround din vehicul. Super-maşina Huayra BC de la Pagani Automobili utilizează tehnologie MOST INIC (Intelligent Network Interface Controllers – controlere de interfaţare la reţea inteligente) de la Microchip Technology Inc., unul dintre liderii furnizorilor de soluţii de microcontrolere, semnal mixt, analogice şi Flash-IP.
Controlerele MOST INIC alimentează sistemele de infotainment din toate gamele de vehicule, de la maşini compacte până la maşini sport de clasă ultra-superioară, precum Huayra BC. Pagani utilizează OS81050 INIC de la Microchip pentru a transporta în cadrul vehiculului semnale video, audio, pachete de date şi date de control.
Standardele MOST Cooperation permit OEM-urilor din domeniul auto şi furnizorilor lor de nivel 1 să asigure flux audio digital multicanal de cea mai ridicată calitate. Această tehnologie dovedită şi cu un bun suport pentru definirea şi implementarea de sisteme de infotainment în bandă largă oferă o metodă robustă pentru managementul şi controlul sistemului cu siguranţă superioară în funcţionare şi QoS (Quality of Service). Utilizarea tehnologiei MOST conduce, de asemenea, la o masă redusă prin transmiterea datelor de control şi audio prin fibră optică uşoară din plastic (POF). Pentru a facilita dezvoltarea, tehnologia MOST vine cu un ecosistem complet de unelte, software şi suport. Furnizorii de unelte includ familia OptoLyzer® MOCCA şi OptoLyzer Studio, ambele de la K2L; stiva software poate fi driver MOST Linux® sau MOST NetServices; sunt disponibile, de asemenea, scheme precum MOST Check, iar circuitele integrate multimedia companion includ codificare video, protecţie conţinut DTCP, extensii I/O şi management energetic. Pentru mai multe informații despre produsele MOST de la Microchip vizitaţi pagina web: www.microchip.com/PaganiMOST530

Microchip Technology | www.microchip.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu