Renesas Electronics și TTTech oferă platforma HADP – o cale mai rapidă pentru producția de serie

by donpedro

REN0673_HADPRenesas Electronics și TTTech Computertechnik AG au anunțat că au dezvoltat o platformă de control înalt automatizată (HADP). Noua platformă HADP este o unitate de control electronic (ECU) prototip care integrază software și unelte, fiind destinată pentru producția de serie a autovehiculelor. Aceasta arată modul în care se folosesc tehnologiile Renesas și TTTech combinate într-un mediu auto veritabil pentru conducere autonomă. Platforma HADP accelerează calea către producția de serie pentru furnizorii principali de componente (Tier 1) și producătorii OEM.

Lansată recent, platforma HADP este primul rezultat al colaborării anunțate încă din ianuarie 2016 dintre TTTech și Renesas și reprezintă versiunea extinsă a kit-ului HAD produs în Octombrie 2016. Aceasta se bazează pe un sistem SoC dual R-Car H3 și pe microcontrolerul RH850/P1H-C.

Platforma HADP a fost dezvoltată pe baza conceptului de siguranță ASIL-D. Aceasta suportă un process de integrare extrem de eficient pentru sistemele complexe de control foarte automatizate. HADP poate fi folosită de furnizorii Tier 1 și OEM-uri pentru a prototipa funcțiile lor într-un sistem embedded ECU destinat industriei auto. HADP scurtează timpul de lansare pe piață, permițând dezvoltatorilor de sisteme să verifice și să integreze ușor software în sistemele ECU proiectate pentru a oferi o cale mai rapidă în producția de serie a autovehiculelor.

Urmăriți acum un video despre angajamentul Renesas pentru ADAS și sistemul de conducere autonom:

Renesas Electronics Europe
www.renesas.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu