Noile tehnologii de putere sporesc eficiența în aplicații maritime sau industriale

by donpedro

PRBX_Marine-Line_161206Powerbox introduce patru noi produse în cadrul liniei sale destinate aplicațiilor maritime, PT570, PT571, PT576 și PT577, respectând principalele clasificări aprobate de Det Norske Veritas (DNV), Germanischer Lloyd (GL) și de organizațiile importante de omologare din domeniul maritim. Proiectată să facă față aplicațiilor pretențioase care necesită putere de vârf, noua serie poate suporta curenți de vârf mai mari cu 50% timp de 10 secunde și prezintă o eficiență ridicată de până la 92%. Produsele PT570, PT571, PT576 și PT577 pot opera în plaja de temperatură -25°C … +70°C fără pierderi de putere în condiții de răcire prin convecție. Foarte robuste, noile produse sunt potrivite pentru utilizarea în medii dure, cu vibrații înalte, cum ar fi montarea lor pe generatoarele diesel, toate unitățile fiind protejate prin acoperire cu polimeri pentru a rezista în condiții de condens. PT570 (250W) și PT571 (125W) sunt construite în tehnologia de tip placă, în timp ce PT577 (250W) și PT576 (125W) sunt realizate pentru montare pe șină DIN.

În general, pe o navă se disting două zone; “podul și zona de punte deschisă” și “zona de putere generală”, care acoperă practic, toate celelalte zone ale navei. Zonele deschise de punte și podul necesită cerințe suplimentare cu privire la emisiile electromagnetice și la cerințele de imunitate (EMC), dat fiind faptul că acolo se pot afla echipamente sensibile, precum dispozitive radar, de comunicație și de navigație. Aceste cerințe EMC în ceea ce privește emisiile, au valori situate mult sub cunoscutul standard EN55022 Level B, iar măsurătorile încep de la 10kHz, în loc de la nivelul uzual de 150kHz. Toate produsele sunt conforme cu cerințele EN60945.

Limitările privind cerințele mecanice și climatice sunt, de asemenea, mai exigente în comparație cu media aplicațiilor industriale. Nivelele de vibrație de până la 4g sunt normale aici, precum și fluctuațiile mari de temperatură de la -25°C la + 70°C, iar o umiditate relativă ridicată nu poate fi, de asemenea, neglijată. Noile produse PT570, PT571, PT576 și PT577 integrează cele mai recente tehnologii energetice specifice domeniului maritim, oferind un complex unic de performanțe electrice și mecanice.

Powerbox
www.prbx.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu