Bosch Connected Devices and Solutions prezintă soluții de senzori pentru aplicații de logistică, conectivitate și Industrie 4.0

by donpedro

694275_TCreșterea siguranței conducătorului auto

În cazul unui accident, un vehicul echipat cu un sistem eCall va contacta în mod automat serviciile de urgență. Priza Bosch Retrofit eCall este un dispozitiv inteligent care utilizează senzori de accelerație și integrează algoritmi inteligenți pentru a detecta un accident. La detectarea unui astfel de eveniment, acesta transmite date către un echipament IT (prin intermediul unei aplicații Bluetooth de pe telefonul inteligent) pentru a oferi asistență imediată, de exemplu, permite unui call center să apeleze conducătorul sau să contacteze imediat serviciile de urgență atunci când este cazul.

Asigurarea lanțului de aprovizionare

TDL (Transport Data Logger) asigură transparența pe întregul lanț de apovizionare. TDL este un dispozitiv bazat pe un senzor care poate fi atașat la un transport de mărfuri sensibile sau bunuri de mare valoare. Prin monitorizarea și înregistrarea parametrilor relevanți, precum temperatură, umiditate, înclinație și șocuri, TDL face ca procesul de livrare să fie transparent și să poată fi urmărit.

694276Aceste măsurători sunt apoi documentate și vizualizate prin intermediul unei aplicații. În cazul în care un parametru depășește un prag definit de utilizator, acesta este înregistrat oferind astfel trasabilitate și responsabilitate. Dacă niciun prag nu este depășit, TDL transmite informația unui transport fără incidente.

Plăci noi de extensie pentru kitul de dezvoltare Cross Domain

Kitul de dezvoltare XDK (Cross Domain Development Kit) de la Bosch este un instrument rapid de prototipare ce permite dezvoltatorilor să aducă la viață proiectele lor IoT, accelerând și simplificând tranziția de la prototip la producția de serie.

Bosch
www.bosch-connectivity.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu