DIGI introduce DIGI TrustFence™

by donpedro

digi_trustfence_1123Proiectanții de produse IoT pot beneficia de o securitate îmbunătățită cu ajutorul DIGI TrustFence™ – un pachet Linux complet integrat și testat oferit de DIGI și NXP pentru soluțiile SoM (system-on-module) “ConnectCore 6” și “ConnectCore 6UL” de la DIGI bazate pe procesoarele i.MX6 și i.MX6-UL de la NXP.
Prin utilizarea unor componente hardware de înaltă securitate, precum seria i.MX series, DIGI TrustFence simplifică eforturile de a construi produse sigure, fiabile și de încredere, micșorează timpul de lansare pe piață al produselor și vă permite să vă focalizați pe problemele principale de dezvoltare. Aveți acces imediat la caracteristicile critice, precum securizarea conexiunilor, inițializări autentificate, stocare de date criptate, acces controlat al porturilor, actualizări securizate și integrarea perfectă în module dedicate a elementelor de securitate SE (Secure Element).

Accesați foile de catalog create de NXP și DIGI, unde sunt prezintate 10 strategii care pot avea un impact direct asupra îmbunătățirii securității dispozitivului fără a crește timpul de lansare pe piață.

Pentru informații suplimentare contactați:

Joachim Strohschenk – Tel: 49 89 1301438-17
Email: joachim.strohschenk@codico.com
sau
Gabriel Neagu – 0318 05 9955

 

CODICO | www.codico.com |  https://www.codico.com/shop/en/highlights.html

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu