Würth Elektronik eiSos și Zuken lansează bibliotecile de componente pentru CADSTAR

by donpedro
WE_EA0816_Calculator-2

Cu ajutorul noilor biblioteci CADSTAR, amprenta și dimensiunile componentelor Würth Elektronik eiSos sunt disponibile împreună cu parametrii electrici. Sursa imaginilor: Würth Elektronik eiSos

WE_EA0816_Calculator-1Würth Elektronik eiSos va oferi acum biblioteci gratuite ale componentelor sale pasive pentru software-ul de proiectare CADSTAR al firmei Zuken. Bibliotecile permit utilizatorilor să descarce pur și simplu componentele corespunzătoare și să înceapă proiectarea, fără a avea alte probleme cu privire la crearea amprentei corecte sau la dimensiunile mecanice. Aceste detalii, precum și parametrii electrici, sunt definite în biblioteci, care sunt actualizate în mod regulat.
Începând cu componentele pasive, Würth Elektronik eiSos intenționează deja să extindă biblioteca de componente pentru a include semiconductoare, optoelectronice și componente electromecanice.
Jochen Baier, Director Tehnic la Würth Elektronik eiSos a spus: “Würth Elektronik acordă o importanță deosebită biblio­tecilor de componente, de înaltă calitate, pentru a simplifica și a accelera procesul de proiectare la clienții noștri.”
Jeroen Leinders, CADSTAR Distribu­tion Manager la Zuken, a declarat: “Utilizatorii de CADSTAR se bucură acum de un timp mai scurt de implementare a proiec­tării, datorită bibliotecilor de componente Wurth în CADSTAR. Timpul de proiectare se va reduce semnificativ datorită bibliotecilor de componente care elimină timpul pe care inginerii trebuie să-l consume pentru crearea de amprente PCB și simboluri schematice.

Bibliotecile se realizează pe baza unui parteneriat existent cu divizia de PCB a firmei Würth Elektronik, prin care regulile de proiectare și structurile de strat ale Würth Elektronik sunt încorporate în CADSTAR ca template-uri gratuite ce pot fi aplicate în timpul procesului de amplasare.
Bibliotecile sunt disponibile gratuit la www.we-online.com/cadstar și sunt actualizate regulat.

Würth Elektronik
www.we-online.com

 

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu