Conservaţi energia dvs.!

by donpedro

Economisirea energiei

Fiecare afacere are un motiv întemeiat de a reduce consumul de energie.
Este posibil să doriţi un control al costului, să atingeţi obiective de sustenabilitate, să obţineţi acreditări de mediu sau să îmbunătăţiţi randamen­tul operaţional.

Indiferent care este obiectivul dvs., COMPEC vă poate ajuta să îl atingeţi, cu ajutorul noilor generaţii de soluţii eficiente energetic. Căutarea noastră predictivă şi suportul tehnic vă pot ajuta să găsiţi mai rapid produsele de care aveţi nevoie. Astfel economisiţi timp pentru selectarea de produse şi obţineţi reduceri majore ale consumului.

Creşterea concentrării pe aplicaţie și Trecerea la acţiune

Aurocon_EA1016_Dispozitive_Fig-1

Produse pentru economisirea energiei propuse de COMPEC

Pentru monitorizare pe termen lung, dispozitivele de măsurare a consumului energetic vă permit să cuantificaţi cu precizie utilizarea energiei în zonele operaţionale cheie. Le pot fi apoi cu uşurinţă trimise către panouri de control sau distribuţie şi integrate în maşini individuale sau chiar şi într-o întreagă linie de producţie.
Pentru monitorizare ad-hoc sau flexibilă puteţi utiliza dispozitive portabile de testare şi măsurare pentru a identifica locul în care se pierde energie în cadrul afacerii dvs. pe parcursul operaţiilor efectuate.

Odată ce aţi identificat câştigul potenţial al randamentului, puteţi realiza economii prin instalarea de produse de joasă putere, înlocuind sistemele vechi cu soluţii eficiente energetic.

– Becurile cu LED-uri ce le înlocuiesc pe cele vechi pot reduce consumul energetic cu până la 90%

– Semnalizarea de avertizare cu privire la energie va aminti personalului să oprească echipamentele, iluminarea şi încălzirea

– Dispozitivele inteligente de oprire a alimentării detectează computerele ce intră în mod de aşteptare şi acţionează comutatorul de oprire a electricităţii

– Temporizatoarele şi senzorii de ocupare / lumina zilei asigură utilizarea energiei numai atunci când este nevoie

– Sistemele de încălzire cu infraroşu şi controlul modern al încălzirii, ventilatoarele cu consum energetic redus şi materialele cu izolaţie îmbunătăţită oferă economii energetice semnificative.

Economisirea energiei

Aurocon_EA1016_Dispozitive_Fig-8

Produse de economisirea a timpului propuse de COMPEC

Tehnologiile cu privire la economisirea energiei se îmbunătăţesc de la an la an. Produsele inteligente de gestionare a energiei de astăzi nu conduc numai la economii în bani, ci şi în timp. Echipa COMPEC vă propune o serie de soluții eficiente pentru afacerea dvs. 

Numeroase soluţii cu consum energetic redus aduc după sine şi o durabilitate mai mare faţă de alternativele tradiţionale, astfel că necesită o mentenanţă mai redusă şi ajută la minimizarea timpilor de oprire a producţiei. Pe lângă aceasta, opţiunile eficiente energetic asigură de cele mai multe ori şi o instalare rapidă şi sigură. De la iluminare cu LED-uri la un randament foarte bun, până la temporizatoare inteligente, gama noastră uriaşă de produse eficiente energetic poate ajuta la economisirea timpului, reducerea bătăilor de cap şi la creşterea productivităţii.

Iluminare
Trecerea la iluminarea cu LED-uri poate reduce costurile energetice şi poate face ca operaţiile dvs. să se desfăşoare lin, oferindu-vă timp pentru sarcini mai importante.
De exemplu, becurile cu LED-uri au în mod tipic o durată de viaţă aşteptată de până la 50000 de ore. Utilizarea iluminării pentru 10 ore pe zi, 365 de zile pe an, înseamnă un orizont de timp de mai mult de 13 ani. Acest lucru cu o întreţinere necesară aproape nulă, va conduce la mai mult timp de concentrare asupra sarcinilor curente.

Identificarea mai rapidă a problemelor
Gama noastră inovativă de dispozitive de testare şi măsurare vă poate ajuta rapid să identificaţi pe unde pierde căldură clădirea ca urmare a izolării defectuoase, sau care maşină produce pierderi de energie.
Economisiţi şi mai mult timp cu ajutorul serviciului nostru de calibrare a echipamentelor de testare şi măsurare, putându-le utiliza direct de la scoaterea din cutie.

Economisirea banilor

Controlul energiei consumate şi tăierea costurilor
Scăderea consumului energetic poate aduce o mulţime de avantaje de tot felul. Spre exemplificare se poate vorbi despre asigurarea conformităţii la legislaţia de mediu, respectarea obiectivelor privitoare la emisii şi reducerea amprentei de carbon, dar poate cel mai important din punct de vedere individual, se pot economisi bani.

Aurocon_EA1016_Dispozitive_Fig-13

Produse ce realizează economii în buget, propuse de COMPEC

Dispunând de o gamă de produse permanent actualizată, vă punem la dispoziţie cele mai recente produse eficiente energetic, dintre care pot fi menţionate:

• Iluminare LED
• Dispozitive de măsurare şi monitorizare a consumului energetic
• Motoare inteligente cu viteza variabilă
• Încălzire, ventilaţie şi aer condiţionat (HVAC) economic energetic
• Accesorii IT economice energetic
• Semnalizare de urgenţă cu privire la energie

Comutaţi pe economii
Atunci când comutaţi pe soluţii de economie energetică, veţi descoperi la final impactul financiar. Multe dintre produse aduc avantaje suplimentare, precum cerinţe de întreţinere reduse şi durată de funcţionare crescută – minimizând astfel timpii de oprire şi reducând costurile de înlocuire.

Gama noastră RS Pro vă poate ajuta să economisiţi chiar şi mai mult, dând posibilitatea de alegere între produse ce oferă calitatea şi performanţele aşteptate de la o marcă din clasa premium, fără costurile cerute de o astfel de clasă. Cu o varietate bogată de produse eficiente energetic disponibile, incluzând iluminare cu LED-uri şi control pentru aceasta, echipamente de măsurare a alimentării cu electricitate, temporizatoare, HVAC şi echipamente de testare şi măsurare – RS Pro vă oferă o valoare excepţională a bani­lor, economisind până la 30% comparativ cu mărcile alternative.

Autor:
Bogdan Grămescu

COMPEC-lOGOAurocon Compec
www.compec.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu