Software-ul Simplicity Studio este mai rapid, mai simplu și definește evoluţia în designul Wireless IoT

by donpedro

News_EA0916_SLAB03141Simplicity-Studio-4Silicon Labs a lansat o actualizare majoră a uneltelor pentru dezvoltare de software câștigătoare de premii, Simplicity Studio™. Lansarea noului Simplicity Studio reprezintă o reproiectare semnificativă a infrastructurii software-ului, făcând uneltele mai rapid de descărcat și mai ușor de instalat și utilizat. Interfața cu utilizatorul mai intuitivă îmbunătățește experiența generală a dezvoltatorului. Fiind setul de unelte cel mai cuprinzător din industrie pentru aplicațiile pentru dispozitive conectate IoT (Internet of Things), Simplicity Studio este singurul mediu de dezvoltare încorporat care suportă în linii mari microcontrolere pe 8 și 16 biți (MCU), SoC wireless multi-protocol și multi-bandă, și dispozitive cu funcții fixe.
Simplicity Studio simplifică procesul de dezvoltare IoT cu accesul printr-ul singur clic la tot ceea ce dezvoltatorii au nevoie pentru a-și realiza în mod complet proiectele, utilizând un mediu de dezvoltare integrat (IDE – Integrated Development Environment) bazat pe Eclipse 4.5. Simplicity Studio include un set puternic de unelte pentru profilarea energiei, configurarea și analiza rețelei wireless, precum și exemple de software, o documentație completă, suport tehnic și forumuri ale comunității. Aceste unelte și caracteristici integrate sunt combinate pentru a face dezvoltarea integrată simplă și productivă pentru dezvoltatorii de IoT de toate nivelele de competență. Simplicity Studio oferă inteligență integrată pentru detectarea automată a microcontrolerelor pe 8 și 16 biți sau a SoC wireless conectate, pentru configurarea grafică a dispozitivului, și pentru afișarea opțiunilor de configurare suportate, pentru a ajuta dezvoltatorii de software să își realizeze proiectele în decurs de câteva minute.
Ultima versiune a Simplicity Studio suportă acum următoarele produse IoT Silicon Labs: SoC Wireless Gecko multi-protocol și multi-bandă, module Bluetooth®, familia EFM32 Gecko MCU, familia EFM8 MCU și alte microcontrolere pe 8 biți, dispozitive cu funcții fixe Xpress, microcontrolere EZR32 sub-GHz wireless și SoC pentru rețele Mesh EM35xx.

Silicon Labs | www.silabs.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu