Seria DVM de la LEM

by donpedro

News_EA0916_LC263---DVMLEM a lansat seria DVM pentru măsurarea tensiunii nominale izolate în aplicaţii de tracţiune. Această familie de dispozitive conduce la o plajă de tensiune de la 600 la 4200VRMS şi încorporează tehnologia de izolaţie patentată şi dovedită de la LEM. În ciuda obţinerii unor nivele foarte ridicate de izolaţie, cu o tensiune de izolaţie sigură de 12kV, traductorul DVM este compact, având dimensiunile de numai 138 mm × 63,4 mm × 69 mm.
Traductoarele DVM măsoară tensiunea prin conectare direc­tă pe partea lor primară, tran­sferă datele printr-o barieră de izolaţie internă şi scoate la ieşire un curent din partea secun­dară; acesta este proporţional tensiunii măsurate mulţumită tehnologiei digitale de izolare patentate de la LEM. Este furnizată o precizie tipică îmbunătăţită, prin comparaţie cu produsele existente, şi anume de ±0,5 % la +25°C cu o stabilitate mai mare cu temperatura.
Lăţimea sa de bandă pentru frecvenţa de măsurare (-3dB) este de 12kHz, iar DVM consumă tipic numai 30mA la o sursă de tensiune sub ±24 VDC (plajele domeniilor tensiunii de alimentare de la ±13,5 la ±26,4VDC). Sunt posibile două domenii ale curentului de ieşire: fie ±50mA, sau domeniu standard în buclă de curent 4 – 20mA pentru măsurarea unipolară a curentului şi o ieşire de tensiune la 10V pentru tensiunea nominală.
Alte caracteristici cheie ce trebuie să fie menţionate sunt un înalt nivel al tensiunii de extincţie a descărcării parţiale (5kVRMS @ 10pC) asigurând o durată mare de viaţă a produsului, şi conformitatea dispozitivului pentru o plajă întreagă de standarde de siguranţă internaţional recunoscute, pe lângă specificaţiile IRIS.

LEM | www.lem.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu