Noi stabilizatoare de 60V Cool-Power ZVS ridicătoare-coborâtoare de tensiune de la Corporația Vicor

by donpedro

News_EA0916_V332---CoolPower_BBGeneralCorporația Vicor a făcut publică adăugarea a două noi stabilizatoare ridicătoare-coborâtoare de tensiune la portofoliul său de stabilizatoare ZVS Cool-Power®. Furnizând până la 150W cu un randament de peste 97%, aceste noi regulatoare Cool-Power încorporează tehnologia proprie Vicor de comutare a tensiunii de zero (ZVS – Zero Voltage Switching) la frecvență înaltă și se caracterizează prin cea mai bună eficiență de conversie, densitate de putere și performanță. Proiectate și optimizate ca o soluție completă, stabilizatoarele PI3741-0x reprezintă o alegere ideală pentru aplicațiile dificile, auto, industriale, de testare, automatică, iluminat, reglarea bateriilor și aplicații pentru telecomunicații.
Stabilizatoarele ridicătoare-coborâtoare de tensiune convenționale, greu de comutat, prezintă dezavantajul pierderilor de comutație și degradării eficienței conversiei atunci când operează cu o sursă de putere mai mare, cu o gamă dinamică extinsă. Tehnologia stabilizatoarelor Vicor ZVS minimizează pierderile de comutație și menține o eficiență înaltă în gama de tensiuni de intrare specificată, în timp ce permite ope­rarea cu frecvențe înalte pentru o densitate de putere îmbunătățită și răspuns dinamic rapid la oscilații de linie și de sarcină. PI3741-0x au o gamă largă de temperaturi de ope­rare, între -40°C și 125°C, necesitând numai componente minimale exter­ne pentru a forma un stabilizator complet, de performanță înaltă.
Ambele circuite PI3741-0x operează cu o gamă largă de tensiuni de intrare de la 21 la 60VCC și integrează un controler AVS, comutatoare de putere și suportă circuite SiP de densitate înaltă, competente termic, 10mm × 14mm × 2.5mm. PI3741-00 oferă o tensiune de ieșire ce poate fi definită de utilizator în gama de 21 – 36VCC, în timp ce PI3741-01 suportă o tensiune de ieșire mai mare, în gama de 36 – 54VCC.

Vicor | www.vicorpower.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu