Convertoare PoL DC-DC de la Murata, pentru FPGA şi logică programabilă

by donpedro

News_EA0916_MUR399_MYMGK_Oct_2016Murata a anunţat lansarea seriei miniaturale tip monobloc, MYMGK, convertoare DC-DC puncte de sarcină (PoL) cu montare pe suprafaţă. Aceste convertoare neizolate sunt disponibile în două modele, unul de 6A şi unul de 20A. Fiecare versiune este disponibilă cu două opţiuni de game de tensiune de ieşire. Aplicaţiile tipice ale acestor convertoare includ alimentarea FPGA-urilor şi procesoarelor utilizate în echipamentele de comunicaţii de date, telecomunicaţii şi reţea, precum şi pentru echipamente ce utilizează arhitectură de magistrală distribuită.
Având dimensiuni de numai 9 mm × 7,5 mm × 5 mm, MYMGK1R806FRSR de 6A are o tensiune de ieşire progra­mabilă în plaja 0,7 până la 1,8VDC pentru o intrare de + 5VDC.
MYMGK00506ERSR poate de asemenea să furnizeze până la 6A în plaja 0,7 până la 5VDC, pentru o tensiune nominală de intrare de + 12VDC.
Modelul de 20A are dimensiunile de 10,5 mm × 9 mm × 5,6 mm şi include MYMGK1R820FRSR, operând de la o tensiune de intrare nominală de +5VDC şi MYMGK1R820ERSR, ope­rând de la o tensiune de intrare nominală de +12VDC. Tensiunea de ieşire poate fi programată în plaja 0,7 până la 1,8VDC. Pe întreaga gamă, sem­nalele de control includ indicator de alimentare în regulă şi control de la distanţă on/off. Caracteristicile de siguranţă şi protecţie includ UVLO (oprire dispozitiv la detectarea unei tensiuni de intrare mai mici decât cea nominală), scurtcircuit pe ieşire şi supracurent pe ieşire.

Murata | www.murata.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu