Keysight E5063A PCB Analyzer

by donpedro

Comtest_EA0816_T6Principalele caracteristici și beneficii

• Lățimea de bandă de până la 18GHz, cu timpul de creștere de 24.8ps permite măsurarea pe cele mai recente modele de PCB

• Performanță neegalată – o gamă largă dinamică mai mare de 100dB (la 4,5GHz)

• Nivel de zgomot afișat redus pentru măsurători precise și repetabile: 75μVrms

• Viteză de măsurare rapidă pentru analiza în timp real: 154 msec (în 1601 puncte cu calibrare completă efectuată la 2-porturi)

• Tehnici avansate de corectare a erorilor pentru a crește precizia de măsură

• Deskew automat asigură îndepărtarea ușoară a efectelor dispozitivelor de fixare și sondelor de măsură

• Calibrarea electronică completă (ECAL) elimină erorile generate de conectări succesive

• Upgrade: toate opțiunile ENA hardware și software disponibile în orice moment; actualizarea ulterioară protejează investiția, atunci când schimbă cerințele.

Comtest_EA0816_Fig-2Comutatoare coaxiale USB pentru RF și microunde
Comutatoarele coaxiale U1810B USB SPDT de până la 18GHz, constau din bobine electromagnetice cu memorie (blocarea lamelelor de contact RF pe poziția respectivă) comandate în tensiune continuă de scurtă durată.

O soluţie de control al comutatorului constă dintr-o sursă de alimentare integrată cu o aplicație de interfață pentru a satisface toate opțiunile de comutare, aplicaţie care permite programare, proiectare rapidă și testare automată.
Keysight Technologies, Inc. moștenește tehnologia unică de comutator. U1810B este proiectat să funcționeze pentru mai mult de 10 milioane de cicluri, cu pierderi de inserție repetabile, excep­ționale, de 0,03 dB.
Aceste caracteristici reduc semnificativ timpii morți pentru recalibrarea sistemului și îmbunătățește eficiența testării.

U1810B este utilizat cu un analizor de rețele pentru a măsura două DUT cu o singură conexiune, fie în frecvență fie în timp domeniu. În mod similar, U1810B poate fi utilizat pentru a comuta între DUT și o unitate de referință pentru calibrare sau de compensare. Într-un test tradițional de calibrare proces, utilizatorul elimină unitatea de
referință de la analizorul de rețele după calibrare și conectează DUT la analizorul de rețele pentru a finaliza o măsurare. U1810B ajută la eliminarea timpilor necesari pentru a schimba legătura între DUT și unitatea de referință.

Keysight N1021B 18 GHz Differential TDR Probe Kit
Scurtați cicluri de proiectare: Caracterizează impedanțele diferențiale inclusiv pierderile de întoacere și pierderile de inserție
Dă o imagine mai clară: va afișa rezultatele în domeniul timp (profilurile de impedanță) sau domeniul de frecvență (SDD11, SDD21)
Controlul de proces: Se menține o calitate constantă în fabricarea plăcilor de circuite imprimate cu componente pasive

Comtest_EA0816_Fig-3Modelul Keysight N1021B, este o sondă TDR de 18GHz și împreună cu kitul TDR diferențial se conectează la plăcile de circuite imprimate și poate fi folosit cu modulul 54754A, modul TDR / TDT în osciloscoapele 86100C sau în osciloscoapele 86100D Infiniium DCA de bandă largă.

Coroborat cu aceste componente hardware, inginerii pot utiliza și software-ul opțional 86100C / D-202 care caracterizează impedanțele diferențiale și parametrii S cu acuratețe în domeniile timp și frecvență (de exemplu, reflexii și impedanțe în funcție de timp sau de distanță, sau magnitudine / fază / grup de întârziere parametri S, cum ar fi SDD11 / SDD21).
Funcția în domeniu de timp a analizorului PCB este similară cu reflectometria în domeniul timp (TDR) pe un osciloscop deoarece afișează răspunsul circuitului în domeniul timp.
În măsurarea TDR pe osciloscop, un impuls scurt sau stimul este introdus în circuit și se măsoară schimbarea undei reflectate în timp.

În măsurarea analizorului PCB, o undă sinusoidală (stimul) este introdusă în circuit și este măsurată schimbarea undei reflectate funcţie de frecvență. Apoi, răspunsul în domeniul frecvență este transformat în domeniul de timp cu ajutorul transformatei Fourier inverse.

COMTEST SRLAgilent_EA0311_Sigla_Comtest
office@comtest.ro
www.comtest.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu