Câștigați un starter kit PIC32 de la Microchip!!

by donpedro

Microchip_EA0816_ConcursStarter Kit-ul (DM320001) oferă cea mai ușoară și ieftină metodă pentru a experimenta, pentru prima dată, un microcontroler PIC32.

Familia PIC32 de microcontrolere (MCU) pe 32-biți de la Microchip, adaugă mai multă performanță și memorie menținând în același timp compatibilitatea la pin, la periferice și de dezvoltare cu familiile Microchip de microcontrolere și controlere de semnal digital pe16-biți. Noua familie PIC32 este susținută în totali­tate de mediul integrat de dezvoltare IDE (Integrated Development Environment) MPLAB® oferit gratuit de Microchip, care suportă acum compatibilitate fără precedent prin susținerea portofoliului complet de dispozitive pe 8-, 16- și 32-biți produse de Microchip.

Starter Kit-ul PIC32MX vine complet cu tot ceea ce au nevoie dezvoltatorii pentru a începe experimentarea, inclusiv o placă starter kit PIC32MX cu alimentare prin USB, cablu USB MINI-B și un CD-ROM care conține: ghid de utilizare, date de catalog, manual de referință, bibliotecă de periferice, scheme electronice, fișiere PCB și exemple de cod.

Pentru a avea șansa de a câștiga un Starter Kit PIC32 de la Microchip, accesați pagina:
www.microchip-comps.com/azi-oct16
și introduceți datele voastre în formularul online.

 

Microchip Technology
www.microchip.com

Sigla-Microchip

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu