Microchip a lansat prima soluţie industrială de securitate pentru dispozitive IoT conectate la Cloud-ul Amazon Web Services

by donpedro

MC1341---AWS-ECC508_HMicrochip a anunţat lansarea primei soluţii industriale de securitate pentru dispozitive IoT care se conectează la Amazon Web Services IoT (AWS IoT).  Microchip şi AWS au colaborat la dezvoltarea acestei soluţii integrate pentru a ajuta dispozitivele IoT să se conformeze rapid şi simplu cu modelul de securitate IoT pentru autentificare mutuală al AWS. Utilizând noua soluţie de securitate de la Microchip, companiile vor fi ajutate să implementeze cele mai bune practici de securitate de la evaluare, până la producţie. Soluţia adaugă un înalt nivel de securitate, simplifică lanţul de achiziţii şi este acum una dintre căile cele mai rapide de conectare la Cloud-ul AWS.

La ora actuală, producătorii terţiari de dispozitive ce se conectează la serviciul IoT AWS trebuie să realizeze anumite acţiuni pentru a se conforma modelului avansat de securitate. Primul lucru, trebuie să pre-înregistreze autorizarea de securitate pe serverele AWS pentru a stabili un model de încredere. În al doilea rând, fiecare dispozitiv IoT trebuie să genereze chei criptografice unice, legate matematic de autorizarea de securitate pre-înregistrată. În final, cheile unice ale dispozitivului trebuie să rămână secrete pe întreaga durată de viaţă a dispozitivului. În producţia de volum, generarea şi manevrarea în siguranţă a acestor chei unice poate fi o provocare foarte dificilă, în special atunci când sunt implicate mai multe părţi, cu nivele diferite de încredere şi conformitate.

Soluţia de securitate de la Microchip gestionează acest proces pe durata a trei paşi de producţie. Primul pas, kit-ul AT88CKECC permite clienţilor să cunoască standardul de securitate al AWS şi să se conecteze cu uşurinţă la platforma IoT AWS. Al doilea pas, dispozitivul AWS-ECC508 asistă cu privire la respectarea standardelor de securitate pe durata prototipării şi fazei de pre-producţie. În cele din urmă, dispozitivul va fi particularizat pentru producţie, asigurând securitatea informaţiei în aplicaţii.

Microchip Technology
www.atmel.com/tools/at88ckecc-aws-xstk.aspx

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu