LEM a lansat primul traductor de curent izolat, cu montare pe suprafaţă SO8 cu conductor de curent integrat

by donpedro

LC264-GHS-imagehiLEM a lansat seria GHS: traductor miniatural în circuit integrat pentru măsurarea izolată a curenţilor AC şi DC de până la 100 KHz. Aceste noi componente oferă izolaţie completă în ciuda dimensiunilor lor mici, integrând conductorul primar pentru măsurarea curenţilor nominali de 10A, 12A, 16A sau 20A. Cu o deschidere a măsurării de 2,5 ori curentul nominal,  circuitele sunt capabile să suporte supracurenţi de până la 200A pentru durate scurte (1 ms).

Traductoarele sunt montate direct pe placa de circuit imprimat ca dispozitiv SO8 SMD, reducând astfel costurile de fabricare şi oferind economii de spaţiu apreciabile pentru aplicaţii cu constrângeri în acest sens.

Modelele GHS sunt cu adevărat simplu de utilizat, integrând conductoarele primare de joasă rezistenţă (minimizând pierderile de putere) cu un ASIC pentru a permite măsurarea directă a curentului şi performanţa de izolaţie consistentă.

Seria GHS operează alimentată de la o sursă de tensiune de 5 V, pe un domeniul larg de temperatură, de la -40 la +125°C, făcând-o perfectă pentru utilizare în aproape orice aplicaţie industrială.

Capsula unică şi performanţele seriei GHS, o fac ideală pentru aplicaţii precum aparate electrocasnice şi de aer condiţionat, care beneficiază de soluţii performante şi economice de măsurare izolată a curentului. GHS permite de asemenea control îmbunătăţit al motoarelor, reducând consumul energetic acolo unde erau utilizate uzual alte metode, precum un şunt.

LEM – At the heart of power electronics
www.lem.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu