Convertoarele DC-DC de la Murata alimentează driverele poartă pentru randament şi performanţe optime

by donpedro

MUR382-MGJ1-PRMurata a anunţat lansarea seriei de convertoare DC-DC MGJ1, 1 Watt, fabricate de Murata Power Solutions. Aceste dispozitive compacte sunt ideale pentru comanda unor circuite poartă pe nivel superior sau inferior, precum cele utilizate la IGBT-uri şi MOSFET-uri SiC pentru eficienţă optimă. Dispunând de caracteristici de izolaţie de până la 5,2 kVDC, MGJ1 oferă combinațiile de tensiune de ieşire uzuale + 15 / – 5, + 15 / -9 sau + 19 / -5 VDC. Seria oferă de asemenea posibilitatea alegerii tensiunii de ieşire de + 5, + 12 sau + 24 VDC.

Seria MGJ1 este caracterizată de imunitate ridicată dV/dt, ceea ce ajută la o operare continuă şi sigură în circuite cu comutaţie rapidă, şi performanţe de descărcare parţială ce contribuie la o durată de funcţionare ridicată. De asemenea, capacitatea de cuplare intrare-ieşire scăzută a convertorului, tipic de 5 pF, contribuie la reducerea influenţei EMI.

Seria se potriveşte unei plaje largi de aplicaţii medicale pentru care sunt în aşteptare certificări ANSI/AAMI ES60601-1, 2 MOOPs. Convertoarele se conformează de asemenea UL 60950 (în aşteptare) pentru izolaţie ridicată, iar prin profilul redus de 9,3 mm, ajută la obţinerea aprobărilor unor organisme de asigurare a siguranţei pentru aplicaţii cu tensiuni de lucru ridicate.

Murata
www.murata.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu