Würth Elektronik eiSos prezintă seriile WE-PMMI și WE-PMCI

by donpedro
WE_EA0616_SMD

WE-PMMI – Seria de inductoare de putere SMD Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos completează portofoliul său de inductoare compacte de putere SMD cu două noi serii: WE-PMMI și WE-PMCI. Cele două noi inductoare de putere sunt utilizate, de exemplu, în controlere cu înaltă eficiență de comutare DC/DC, cu cerințe de spațiu redus.
Seria WE-PMMI (Power Molded Multilayer Inductor) este fabricată printr-un proces tehnologic cu mai multe straturi.
Valoarea RDC este redusă în mod semnificativ, prin presarea unui strat dublu de argint. Pe lângă o capacitate mare de încărcare la curent, seria disponibilă în formate 0806, 0805 LP și 0806 LP are, de asemenea, valori ridicate pentru curentul de saturație și, ca rezultat al unui RDC redus, este potrivită pentru controlere de comutare eficiente, cu frecvențe de comutare de până la 20 MHz.

Curenți foarte mari de saturație
WE-PMCI (Power Molded Chip Inductor) este un inductor de putere compact presat, cu bobinaj cu fir, disponibil în cinci dimensiuni de capsule și trei tipuri. Seria de produse iese în evidență prin excelentul “comportament ușor de saturație” și este de asemenea potrivită pentru aplicații portabile cu frecvențe de comutare până la mai mult de 20 MHz.

Mostre gratuite sunt disponibile la cerere și toate produsele sunt întotdeauna disponibile imediat din stoc.

Pentru mai multe informații, contactați:

Würth Elektronik
www.we-online.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu