Prima punte de interfaţare programabilă ASSP (pASSP) de la Lattice pentru senzori de imagine şi display-uri dispozitive mobile

by donpedro

PressGraphic1_SLattice Semiconductor Corporation a lansat primul dispozitiv punte programabil, Lattice CrossLink™, care suportă protocoale pentru senzori de imagine şi display-uri pentru dispozitive mobile. Sistemele cu ecrane şi camere integrate nu au adesea numărul sau tipul corect de interfeţe. Acest lucru se poate rezolva prin utilizarea unei punţi. Noul dispozitiv CrossLink combină flexibilitatea şi timpul scurt până la lansarea pe piaţă ale unui FPGA cu optimizarea energetică şi funcţională ale unui ASSP, pentru a crea o nouă clasă de produse numite ASSP programabile (pASSP™).

Caracteristici ale dispozitivului CrossLink:
• cel mai rapid dispozitiv punte din lume MIPI® D-PHY ce furnizează o rezoluţie de până la 4K UHD pentru o lăţime de bandă de 12 Gbps.
• suportă interfeţele populare pentru dispozitive mobile, camere, display-uri şi interfeţe mai vechi precum: MIPI D-PHY, MIPI CSI-2, MIPI DSI, MIPI DPI, CMOS, SubLVDS, LVDS.
• cea mai mică dimensiune de capsulă din industrie, cu opţiunea de 6 mm2.
• soluţia punte programabilă cu cea mai redusă energie de mod activ.
• mod de aşteptare integrat.
• preia cele mai puternice caracteristici de la ASSP şi FPGA pentru a oferi cea mai bună soluţie.

Cu dispozitivul CrossLink este posibilă recepţionarea datelor video de la o interfaţă MIPI DSI şi trimiterea prin două interfeţe MIPI DSI la jumătate din lăţimea de bandă. Acelaşi flux video poate fi împărţit în două interfeţe, ideal pentru căşti de realitate virtuală şi decodoare mobile. Clienţii pot de asemenea integra panouri industriale şi pentru utilizatori cu interfeţe RGB sau LVDS cu procesoare pentru aplicaţii mobile. Puntea CrossLink poate converti din MIPI DSI în linii multiple de interfeţe CMOS sau LVDS precum MIPI DPI, OpenLDI şi formate de interfaţare patentate pentru HMI, display-uri inteligente, case inteligente şi altele.

Lattice Semiconductor
www.latticesemi.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu