Convertor 16-VIN, 40-A de la TI

by donpedro

TPS548D22_Press-Photo_31May16_STexas Instruments (TI) a lansat primul convertor DC/DC sincron, coborâtor de tensiune 40-A, 16-VIN cu detecţie reală de la distanţă a tensiunii diferenţiale. Convertorul coborâtor de tensiune SWIFT TPS548D22 este caracterizat de o capsulă mică PowerStack™ şi tranzistoare MOSFET pentru a comanda circuite integrate specifice aplicaţiei (ASIC) şi procesoare de semnal digital (DSP) în aplicaţii cu constrângeri legate de spaţiu. Atunci când este utilizat împreună cu unealta de proiectare WEBENCH® Power Designer de la TI, TPS548D22 permite inginerilor proiectarea şi lansarea mai rapidă pe piaţă a sistemelor de comunicaţii cu şi fără fir, cu densitate mare de putere; sisteme de calcul de întreprindere şi cloud; sisteme de stocare de date. Pentru mai multe informaţii, mostre şi un modul de evaluare, accesaţi: www.ti.com/tps548d22-pr-eu.
Convertorul DC/DC TPS548D22 implică o topologie de mod control D-CAP3™, tensiune de referinţă cu precizie de 0,5% cu temperatura şi detecţie reală de tensiune diferenţială pentru a răspunde cerin­ţelor de tensiune ale procesoarelor sub-micronice.
Caracteristici şi avantaje TPS548D22
– MOSFET-urile integrate cu RDS(ON) de 2,9 / 1,2mΩ cresc densitatea de putere şi siguranţa în funcţionare a sistemului.
– Detecţia diferenţială de la distanţă a tensiunii îmbunătăţeşte stabilizarea în sarcină pentru precizia generală a sistemului.
– Modul de control adaptiv uşor de utilizat D-CAP3 oferă precizie ridicată şi răspuns tranzitoriu foarte rapid şi nu necesită compensare în buclă, ce simplifică proiectarea şi minimizează numărul de componente externe.
– Capsula QFN PowerStack oferă o densitate foarte mare de putere şi permite o evacuare simplă a căldurii.

Texas Instruments
www.ti.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu