Termometre digitale cu montare pe panou de la Murata

by donpedro

MUR369-DMR20-1-PR_SMurata anunţă adăugarea unui termometru la seria de Soluţii de Putere Murata DMR20 – dispozitive de măsurare de panou, digitale, rotunde, miniaturale. Termometrul digital DMR20-1-TMP-R-C a fost proiectat pentru a monitoriza temperatura ambientală în domeniul -40°C până la +105°C, utilizând ca element senzorial un termistor NTC. Acest dispozitiv de măsurare este capsulat într-o carcasă rotundă din policarbonat proiectată pentru o montare uşoară într-o deschidere de panou de 30,5mm.

DMR20-1-TMP-R-C utilizează un ecran LED uşor de citit şi componente de precizie pentru a obţine precizii tipice de ±1 grade Celsius. Ecranul digital oferă o mai mare precizie şi rezoluţie mai bună decât dispozitivele de măsurare analogice, fiind în acelaşi timp mai rezistent şi, în funcţie de aplicaţie, mai economic.

DMR20-1-TMP-R-C operează fie la o sursă de alimentare de 24 VAC, fie 6 – 50 VDC şi acoperă o plajă largă de temperaturi, putând fi utilizat în multe medii de lucru. Aplicaţiile tipice includ echipamente de încălzire şi răcire, refrigerare, vehicule recreaţionale, încălzitoare şi cuptoare industriale, monitorizare procese, instrumentaţie, testare şi măsurare, precum şi monitorizarea vremii.

Murata
www.murata.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu