Seria rezistentă BPM15 de module de putere CC-CC de la Murata

by donpedro

MUR364-BPMMurata a anunţat lansarea seriei BPM15 de module de putere CC-CC izolate de la Murata Power Solutions, proiectate pentru a furniza o putere de ieşire izolată de 15W cu ieşiri de ±5V, ±12V şi ±15V. Această serie furnizează un bun echilibru între performanţele electrice, un design mecanic rezistent, oferind în acelaşi timp flexibilitate pentru inginerii proiectanţi de sisteme de putere.
Seria BPM15 se adresează cerinţei în creştere pentru module izolate de CC-CC care acceptă domenii de intrare 4:1 de 9-36V & 18-75V. Aceste module dispun de o barieră izolatoare care va rezista la 1600VDC cu un sistem de izolare de bază. Seria integrează de asemenea cele mai recente tehnologii PWM (Pulse Width Modulation) cu componente SMT şi montare automatizată. BPM15 este conceput să opereze pe un domeniu de temperatură de la -40°C la +85°C oferind o soluţie modulară de putere ideală pentru aplicaţii industriale de înaltă siguranţă, în medii cu puţină sau chiar fără curgere de aer.
Dispozitivele sunt rezistente şi capsulate metalic pentru a optimiza performanţele termice şi mecanice, precum şi siguranţa de funcţionare. Sunt recomandate pentru aplicaţii în medii dure, inclusiv reţele industriale, stocare de date, reţea, sisteme de calcul/servere şi telecomunicaţii.
BPM15 sunt certificate UL-60950-1, CSA-C22.2 No. 60950-1, IEC/60950-1, a doua ediţie.

Murata
www.murata.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu