Würth Elektronik eiSos prezintă transformatorul din seria WE-LAN 10G

by donpedro
WE_EA0416_Traf

Noua serie de transformatoare WE-LAN 10G Sursa imaginii: Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG, producător de componente electronice și electromecanice, extinde portofoliul propriu de module Ethernet cu transformatoare LAN pentru viteze de până la 10 Gbit/s. Noile transformatoare oferă Putere peste Ethernet (PoE) de până la 100W și curenți de până la 1A pe canal. Würth Elektronik eiSos este singurul producător la nivel mondial care oferă transformatoare 10-Gbit LAN cu un domeniu extins de temperatură (-40 la + 85°C).
WE-LAN 10G are o lățime de bandă de până la 500MHz și, prin urmare, este în conformitate cu standardul IEEE 802.3, cu o lățime de bandă mai mare de trei ori și jumătate decât produsele Gigabit Ethernet comparabile. Acest lucru face transformatoarele po­trivite pentru aplicații care implică volume mari de date sau cele în care este solici­tată transmiterea rapidă a datelor.
Un astfel de exemplu poate fi transmiterea în timp real a datelor video de înaltă definiție în sectorul de divertisment de acasă sau pentru ecrane video în spațiul public.

O altă caracteristică specială se datorează gamei extinse de temperatură, datorită căreia aceste module sunt potrivite pentru aplicații industriale – o cerință importantă pentru dezvoltarea sectoarelor IoT (Internetul lucrurilor) și Industrie 4.0.
Seria 10-Gbit LAN este doar o parte din gama largă de produse LAN cu peste 350 de articole diferite de tipul transformatoarelor LAN discrete și integrate (RJ45). Compania furnizează, de asemenea, un număr mare de conectoare RJ45 plug-in, fără filtrare.

Portofoliul de produse al companiei Würth Elektronik eiSos din gama transformatoarelor LAN acoperă toate vitezele de transmisie standard și este potrivit pentru temperaturi industriale de până la +125°C și tensiuni de izolare de până la 6 kV.

La cerere, puteți obține mostre gratuite; toate produsele sunt disponibile direct din stoc.

Würth Elektronik
www.we-online.com

 

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu