FLIR TG165 pentru numai 299 EUR – este un chilipir!

by donpedro

SOS_EA0416_FLIR-TG165-v1Termometru cu infraroșu sau cameră cu infraroșu? O dilemă tipică în alegerea unui dispozitiv care poate fi soluționată foarte simplu – cumpărând un termometru de imagistică Flir TG165!

Camera de imagistică termică este un aparat extraordinar pentru mai multe segmente industriale, după cum v-am arătat şi în articolul nostru “Cu termocamerele FLIR puteţi descoperi chiar şi defectele ascunse”. Poate că singurul dezavantaj al camerelor termice de calitate este prețul lor.

Pentru o utilizare ocazională, majoritatea dintre noi am investi 1000+ EUR.

Prețul acestui dispozitiv perfect a scăzut acum la 299 EUR!

Un lucru bun poate fi efectuat şi de termometrul cu infraroșu dar utilizându-l, ratăm unica șansa de a dispune de o imagine vizuală a distribuției temperaturii într-un anumit dispozitiv.

În realitate, aproape nimeni nu este capabil să facă 3600 de măsurători (60 × 60px) în doar câteva secunde şi astfel să-şi facă o idee despre cum arată temperatura într-un anumit dispozitiv.
Din acest punct de vedere – noutatea de la compania FLIR – TG165 este un dispozitiv unic destinat oricui dorește să-şi facă o idee vizuală despre temperatură la un preț convenabil. TG165 este o combinație dintre un termometru IR (24:1) şi o cameră IR cu noul cip Flir “LeptonR“

SOS_EA0416_CapturiPutem spune direct că funcționalitatea de imagistică a TG165 are un interval fix şi nu este posibilă stabilirea temperaturii de la o imagine afișată (cu excepția părții mediane a imaginii unde este măsurată exact de un termometru central). Cu toate acestea, în practică, aceasta nu contează deloc pentru că astfel de imagini sunt suficiente pentru a descoperi locurile mai calde/mai reci şi astfel să fixăm centrul unui câmp măsurat pe o suprafață “suspectată”.
Ca urmare, avem un dispozitiv care în practică este utilizabil pentru inspectarea vizuală a distribuției cutiilor, motoarelor, compresoarelor, PCB-urilor şi a altor componente la jumătate din prețul unei camere termice obișnuite.

Benefic este şi laserul dublu (divergent) care arată vizual o suprafață măsurată – independent de distanţa de obiectul măsurat. Construcția profesională şi robustă este asigurată prin faptul că acest dispozitiv este proiectat pentru a rezista unei căderi de la o înălțime de 2.

Avantaje / Caracteristici:

• Avantajul unei combinării remarcabile între un termometru IR şi imagistică termică la jumătate de preț

• Termometru IR 24:1 cu rezoluție 0,1°C

• -25 … +380°C, putere de emisie reglabilă

• Laser dublu pentru marcarea exactă a suprafeței măsurate

• Microcip IR LeptonR 80×60px cu interval de imagistică superioară de 127°C

• Stocarea datelor pe un card uSD (8GB, inclus) + transfer USB

SOS_EA0416_FLIR_Bar-2• Filet de montare cu trei picioare

Dacă sunteţi interesaţi de produsele FLIR, vă rugăm să ne contactaţi la +40 31 221 0209, info@soselectronic.ro.

SOS electronic
www.soselectronic.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu