Câștigați o placă demonstrativă de monitorizare energetică MCP39F511N de la Microchip!

by donpedro

Micrchip_EA0416_Concurs-MCP39F511NPlaca demonstrativă de monitorizare a puterii MCP39F511N (ADM00706) este un contor electronic monofazat complet funcțional, capabil să furnizeze calcul energetic standard precum și monitorizare evenimente pentru două sarcini electrice. Acest dispozitiv precis și înalt integrat facilitează proiectarea și reduce costurile de dezvoltare pentru sisteme de monitorizare energetică de exterior, prize inteligente, magistrale de alimentare, surse de tensiune AC/DC şi alte aplicaţii de distribuţie energetică. Acesta include trei convertoare analog / digitale (ADC) pentru tensiune și două determinări curent – sarcină, un motor de calcul pe 16-biți, memorie EEPROM și o interfață flexibilă pe 2 fire.
Circuitul integrat dublu canal pentru monitori­zare energetică MCP39F511N permite proiec­tarea de sisteme, maşini şi aparate electrocasnice cu consum energetic ridicat, reducând dezvoltarea de firmware şi numărul de circuite integrate necesare pentru monitorizarea energetică a unor sarcini multiple.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă demonstrativă de monitorizare energetică MCP39F511N de la Microchip, accesaţi pagina:
www.microchip-comps.com/mcp39f511n-eazi
și introduceți datele voastre în formularul online.

 

Sigla-Microchip

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu