Würth Elektronik eiSos prezintă conectoare pentru plăci cu LED-uri

by donpedro
WE_EA0316_COn_LED

Conector SMD placă-la-placă pentru aplicații cu LED-uri: WR-LECO

Utilizarea de benzi de LED-uri este una dintre cele mai populare soluții de eficientizare a producției de echipamente electrice de iluminat.
Würth Elektronik eiSos introduce acum o nouă serie de conectoare pentru conectarea benzilor de LED-uri: WR-LECO este disponibil cu doi, trei, patru sau cinci poli și este atractiv datorită designului său foarte plat, de numai 2.45 mm înălțime. Spațierea grilei este de 1.5 mm. Conectorul SMD placă-la-placă pentru aplicații cu LED-uri este fabricat din plastic alb, pentru a minimiza umbrirea. Blocarea permite conectorului să creeze forțe excelente de prindere. Parametrii electrici ai WR-LECO permit un curent maxim de 1A și o tensiune de funcționare de până la 150VAC. Temperatura de lucru este de la -25°C până la +85°C.
Toate produsele sunt disponibile ex-depozit. Mostre ale noilor conectoare sunt acum disponibile în mod gratuit.

Würth Elektronik
www.we-online.com

 

Despre Würth Elektronik eiSos

Würth Elektronik eiSos GmbH & Co. KG este producător de componente pasive şi electromecanice pentru industria electronică. Würth Elektronik eiSos face parte din grupul Würth, are un număr de 5000 de angajaţi şi este reprezentată în 50 de ţări. Compania este reprezentată de o echipă proprie de distribuţie în aproape toate ţările din Europa, precum şi în Statele Unite, Asia şi America de Sud. Fabricile de producţie sunt situate în Europa, Asia şi America.
Gama de produse include componente EMC, ferite, bobine, varistoare, componente RF, componente pentru semnal şi comunicaţie, module de putere, LED-uri, transformatoare, conectori, elemente pentru surse de alimentare, switch-uri şi tehnici de asamblare.
Mai multe informaţii la adresa: www.we-online.com

WE_LogoC O N T A C T

Florin Ivanciuc – Country Manager România
florin.ivanciuc@we-online.com
Tel: 0744 77 35 30

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu