Mean Well alimentează luminile LED în 2016! Pentru cele mai bune oferte contactați CONEX ELECTRONIC

by donpedro
Conex-Electronic_EA0316_Fig-2

• Curent intrare: până la 305VAC; • Funcție PFC activ; • Reglaj OCP (over-current point); • Protecție externă IP65/IP67; • Protecții la scurt-circuit, supra-încărcare, supra-alimentare și supra-încălzire; • Potrivit pentru medii cu grad ridicat de pericol, atât afară cât și înăuntru; • Sursă de alimentare Class 2; • Dimmer 3-in-1 (PWM, rezistență sau tensiune 1~10VDC); • Dimensiuni: 180 × 63 × 35.5mm (l × L × I). • Garanție: între 5/7 ani (în funcție de modul utilizării și de modelul ales).

Sursele HLG sunt cunoscute pentru durabilitate și lista completă de protecții interne pe care le voi enumera ulterior.
Am ales modelul HLG-80H-24 deoarece este unul dintre cele mai utilizate de către dezvoltatorii de proiecte, având posibili­tatea de a alimenta LED-uri ce funcțio­nează la 24V și însumează o putere de până la 80W. Deși indicele “24” implică o tensiune constantă, vă informez că se poate opta și pentru variante care folosesc curent constant.
Ei bine, să începem cu această durabilitate despre care vă tot vorbesc. Indicele “B” din terminația denumirii indică nivelul de protecție IP, în cazul nostru fiind vorba despre IP67, adică permite scufundarea în apă adâncă de până la 1m într-un timp de maxim 30 de minute.
Dacă pare prea mult, se poate opta pentru varianta cu indice “A” care oferă protecție IP65, aceasta permițând stropirea sursei cu un jet de apă, timp de 15 min. Intern, sursa este protejată împotriva scurt-circuitului, supra-alimentării, supra-tensiunii și supra-încălzirii. Dacă aceste aspecte nu vă conving, faptul că este aprobată pentru alimentarea luminilor în spații cu nivel ridicat de risc, atât înăuntru cât și afară, sigur va fi un factor important în alegerea sursei potrivite pentru proiectul dvs.
Trebuie menționat că modelul “A” permite reglarea valorilor la ieșire prin potențio­metre interne, pe când modelul cu ter­minație “B” permite, doar în cazul versiunii ce folosește curent constant, re­gla­rea acestui curent, pe cablul de ieșire. Acest lucru este evident datorită gradelor de pro­tec­ție pe care le încorporează, dar pentru modelul cu indice “B” și tensiune constantă, nu veți avea această opțiune.
Pe lângă aceste funcții, sursa include și un dimmer ce poate funcționa pe baza unui semnal PWM (Pulse With Modulation), o rezistență, sau poate fi controlat de o tensiune cuprinsă între 1 și 10 VDC.
Pe lângă acestea, se poate adăuga și un timmer pentru dimmer, dar această operație se execută doar în cazul comenzilor speciale ■


Pentru mai multe informații despre sursele Mean Well din seria HLG, cât și manuale tehnice, vă încurajăm să vizitați site-ul www.conexelectronic.ro unde aveți parte de o selecție foarte mare de surse la prețuri foarte bune. Mai mult decât atât, Conex Electronic va pregăti în fiecare lună o campanie promoțională cu discount-uri pentru diferite serii de surse de alimentare Mean Well. Fiecare campanie se va desfășura pe parcursul unei luni întregi și, până la sfârșitul anului, acestea vor include surse în comutație, surse pentru alimentare LED, alimentatoare etc.

 

 

 

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu