Câștigați o placă de evaluare MPLAB Xpress de la Microchip!

by donpedro

Microchip_EA0316_Comp-MPLAB-Xpress-Evaluation-BoardNoua placă de evaluare MPLAB Xpress dispune de un programator integrat, un microcontroler PIC16 F18855 și un conector cu pini mikroBUS pentru extinderea sistemului cu mai mult de 180 de plăci Click™ de la MikroElektronika. PIC16F18855 este un microcontroler pe 8-biți de uz general ce suportă una dintre cele mai largi selecții de periferice independente de nucleu (CIP) de până în prezent.
Placa de evaluare poate fi utilizată cu noul MPLAB Xpress Cloud-based IDE de la Microchip. MPLAB Xpress oferă o modalitate simplă de a începe proiectarea cu microcontrolerele PIC, cu zero des­cărcări, fără necesitate de intrare în cont sau pregătire pentru a începe proiectarea. Acest IDE gratuit, bazat pe cloud aduce cele mai cunoscute caracteristici ale MPLAB X IDE pe PC-urile, laptop-urile sau tabletele conectate la internet. MPLAB Xpress oferă un set complet de caracteristici inclusiv o bibliotecă cu exem­ple de programe validate de Microchip, interfațare la MPLAB Code Configurator (MCC) 3.0 pentru pregătirea perifericelor microcontrolerului bazate pe interfaţă grafică (GUI) şi generare automată de program, compilatoare integrate MPLAB XC, suport pentru hardware programator/depanator și 10GB de stocare online sigură cu cont myMicrochip. Utilizatorii pot migra cu uşurinţă proiectele lor către mediul complet, descărcabil, MPLAB X IDE. În plus, comunitatea MPLAB Xpress permite dezvoltatorilor să-și partajeze programele, ideile de proiectare și cunoștințele.
Placa de evaluare MPLAB Xpress se conectează la un computer gazdă (PC, Mac sau Linux) prin USB și permite utilizatorului să genereze rapid o aplicație execu­tabilă, să compileze programul şi apoi să programeze şi să depaneze microcontrolerul ţintă.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de evaluare MPLAB Xpress, accesaţi pagina:
www.microchip-comps.com/eazi-mplabxpress
și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu