CODICO și Digi International anunță un acord de distribuție

by donpedro

CODICO GmbH, distribuitorul de componente electronice din Austria și Digi International®, lider mondial în furnizarea de produse și servicii de conectivitate M2M și IoT, au anunțat un acord de distribuție pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). În conformitate cu acest acord, dispozitivele embedded și RF de la Digi vor fi disponibile în EMEA și prin intermediul companiei CODICO – divizia de componente electronice active.
CODICO GmbH distribuie componente electronice active și pasive și sisteme de interconectare. De asemenea, aceasta oferă management de proiect, suport tehnic, consultanță și consiliere începând din faza de dezvoltare inițială până la producție și mai mult decât atât.
Digi oferă conectivitate wireless M2M ce asigură fiabilitate, scalabilitate, securitate și performanță de vârf necesare pentru a construi și implementa infrastructuri critice în medii dificile. Produsele M2M de la Digi includ module embedded, dispozitive RF, inclusiv module XBee®, gateway-uri, modem-uri, adaptoare, senzori și multe altele.


Codico_EAnews_LogoCODICO

www.codico.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu