ATOP – calitate excelentă la prețuri rezonabile pentru echipamente industriale de rețele de date în România prin Comet Electronics

by donpedro

ATOP este o companie înființată acum 25 de ani în Taiwan și pentru primii ani s-a concentrat exclusiv pe distribuția în piețele din Asia. Odată cu internațio­na­lizarea și cu deschiderea pieței din Asia către Europa, ATOP a decis să își extindă rețeaua de distribuție și către această zonă. În momentul de față, ATOP are o rețea extinsă de distribuție ce acoperă în totalitate zona euro­peană. Începând cu sfârșitul anului 2015, distribuția produselor ATOP în România se face prin intermediul firmei Comet Electronics.

Comet_EA0216_ATOP-switch-cu-managementEchipamentele industriale ATOP se pot folosi într-o varietate foarte mare de aplicații cum ar fi: controlul securității, achiziții de date în măsurarea energiei, control de trafic, monitorizare de stații de energie solară.

Produsele ATOP asigură implemen­tarea facilă a automatizării în industrie prin combinarea ușurinței în utilizare și instalare cu adaptarea produselor pentru mediul industrial – gamă extinsă de temperaturi de ope­rare, rezistență la praf și umiditate, rezistență la variații de tensiune de alimentare și la impact fizic. Prin redun­danța inclusă și prin nivelul ridicat de securitate se asigură funcțio­narea continuă a rețelelor industriale.

Switch-uri Ethernet ATOP

ATOP vă oferă switch-uri Ethernet cu management sau fără, cu adaptoare pentru șină DIN și gamă extinsă de temperatură. Echipamentele au aprobările necesare pentru instalarea în aplicații de căi ferate.

Servere seriale ATOP

Comet_EA0216_ATOP-switch-fara-managementFamilia de servere seriale Ethernet oferă o punte de comunicare perfectă între dispozitivele seriale și traficul Ethernet. Cu ajutorul serverelor ATOP dispozitivele cu interfețe RS-232 convenționale, RS-485 și RS-422 au acces instant la TCP/IP și conectivitate UDP prin care distanța și viteza nu mai sunt limitate.
Prin serverele seriale ATOP, un port COM poate fi accesat prin mai multe calculatoare gazdă sau mai multe dispozitive seriale, iar un dispozitiv serial poate fi mapat pe un calculator gazdă prin inter­mediul unei funcții de COM virtual.

Aceste servere au o carcasă robustă, potrivită pentru montare pe perete sau șină DIN având o gamă largă de tensiuni de alimentare fiind foarte potrivite pentru aplicații industriale.

Media convertoare ATOP

Comet_EA0216_ATOPdevice-driversATOP vă oferă echipamente de interfață pentru comunicații prin fibră optică adaptate mediului industrial de funcționare. Aceste convertoare sunt interfața între echipamentele seriale și mediul de transmisie de mare viteză prin fibră optică. Echipamentele au integrate protocoalele pentru RS-232, RS-422 și RS-485. Sunt disponibile și convertoare pentru Fast Ethernet sau Gigabit Ethernet realizate cu aceleași caracteristici speciale ale mediului indus­trial de funcționare.

Adaptoare wireless ATOP

Adaptoarele wireless produse de ATOP oferă conectivitate wireless și cu fir pentru echipamentele industriale. Echipamentele sunt dotate cu un port RJ-45 pentru setările inițiale ce poate fi folosit și pentru comunicație de backup pe fir. Toate dispozitivele wireless sunt conforme cu IEEE802.11g / b, precum și WEP și WPA. Aceste echipamente sunt cel mai des folosite ca punte de comunicații în locuri în care nu se pot folosi fire. De asemenea, se folosesc pentru conectivitate mobilă în mediile industriale.

Comet_EA0216_ATOP-mediaSoluții de management pentru depozite

ATOP oferă un sistem inovator de management al depozitelor. Sistemul “Pick To Light” este compus dintr-o unitate centrală de comandă și mai multe dispozitive indicatoare.
Comanda de produse se importă în sistemul “Pick To Light”, iar acesta comunică informațiile fiecărei etichete electronice. Astfel, în dreptul primului produs se va aprinde un LED, iar pe etichetă se va afișa cantitatea ce trebuie selectată. După procesarea primului produs, operatorul va apăsa o tastă moment în care se va aprinde un LED pe eticheta din dreptul următorului produs. Prin acest sistem se eficientizează timpul de procesare a comenzilor în depozit, iar timpul de procesare nu va mai depinde de experiența operatorului.
Comet_EA0216_ATOP-wirelessComunicațiile sunt wireless pentru ușurința imple–mentării în orice tip de depozit, iar sistemul de co­mandă este ușor de integrat în sistemul clientului ■

Pentru detalii tehnice şi comerciale, contactaţi:

Ing. Ciprian Varga, Director Tehnic


Comet_new_logoComet Electronics
Str. Sfânta Treime Nr. 47, Bucureşti, Sector 2
Tel.: 021 243 2090
Fax: 021 243 4090
www.comet.srl.ro
office@comet.srl.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu